Gratis Life Planner

Geloof je het? 2021 is alweer bijna voorbij en 2022 is ‘Just Around the Corner’.

Gebruik dan ook deze 3 laatste maanden om je voor te bereiden op het jaar dat gaat komen. Zodat 2022 een jaar wordt van kansen creëren en de touwtjes in handen hebben.

Als je me al een tijdje volgt weet je dat ik mijn leven opnieuw vorm heb gegeven. Was dit gemakkelijk? Zeer zeker niet. Gelukkig kon ik terug vallen op het feit dat ik van nature een planner ben. 

Kijk de video waarin ik mijn verhaal deel.

Een planning zorgt voor mij dat ik een richting heb waarin ik ga. Dat ik een back up heb waarop ik terug kan vallen als ik het even niet meer weet. Waardoor ik geen kostbare tijd verlies en meer in balans ben dan ooit. Mede dankzij de ontdekking die ik in 2017 deed. Oola. 

Wat is Oola?

Meer dan 20 jaar geleden, twee holistische artsen – Dr. Dave Braun en Dr. Troy Amdahl – identificeerden 7 belangrijke levensgebieden: fitness, finance, family, field, faith, friends en fun. . . Waar vrijwel alles in het leven gebeurt, en waar het allemaal uit balans kan raken.

Ze creëerden een formule voor het vinden van balans op elk van deze gebieden en noemden de formule Oola om mensen te helpen nieuwe gewoonten aan te nemen, nieuwe manieren van leven te oefenen en die dagelijkse acties te ondernemen die essentieel zijn om het leven in balans te brengen.

Tegenwoordig zijn “The Oola Guys” internationale bestsellerauteurs, influencers op sociale media, experts op het gebied van persoonlijke groei en oprichters van Oola Coaching met succesvolle klanten over de hele wereld.

Lees ook: Hoe zorg je voor meer structuur?

Nog 3 maanden te gaan.

Voordat de gekte losbarst rond de feestdagen en voordat je het weet sta je met een glas champagne te proosten op het nieuwe jaar. Is het dan niet handiger als je NU alvast met de voorbereidingen begint. 

En dan heb ik het niet over de voorbereidingen van Sinterklaas en Kerst. Al kan dat natuurlijk wel. Een slimme meid is immers op de toekomst voorbereid. 😉 Maar dan heb ik het over wat je wilt in 2022. Heb je daar als eens over nagedacht? 

Wordt 2022 weer een jaar zoals zovelen of ga je 2022 heel anders aanpakken. Zie je 2022 als een nieuwe start, maar weet je niet hoe je kan beginnen. Dan heb ik voor jou een GRATIS Life Planner waarmee jij op een gemakkelijke manier 2022 en zelfs je leven opnieuw kan vormgeven.

Nu is het Jouw Beurt.

Download de GRATIS Life Planner en start vandaag nog met het vormgeven van 2022. En zorg dat het je mooiste jaar ooit wordt.

 

Klik op onderstaande afbeelding.

Gratis Life Planner

Certified Oola Life Coach.

Ik ben als gecertificeerd Oola Life Coach er om je door het programma te leiden en je verantwoordelijk te houden voor het ondernemen van de acties die je naar je doelen zullen brengen. Samen gaan we onder ogen zien wat niet werkt voor jou en maken we een werkbaar plan om je stress te verminderen, balans in het leven te creëren, meer plezier te hebben en belangrijke levensdoelen na te streven die belangrijk voor je zijn.

Wil jij meer balans in een wereld die uit balans is? Dan ben ik de juiste persoon die je helpt Back on Track te komen. Stuur me een bericht of boek HIER je kennismakingsgesprek in.

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Gratis Life Planner
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?