Bedankt voor de inschrijving!

21 dagen lang ontvang je een mailtje met daarin de opdracht van die dag. Soms gemakkelijk, soms uitdagend. Maar altijd inspirerend en dit geeft je de inzichten om te kunnen groeien. Zodat jij beter in balans bent en tegen een stootje kan. 

Waar is dat feestje?

In mijn Facebook groep waar vrouwen durven te dromen kan je terecht voor vragen en meer inspiratie.  👉 Link naar facebook groep.

Heb je geen facebook? Niet getreurd. Je kan je vragen en ervaringen via een mail naar info@mevrouwastrid.nl sturen.

Hi PowerWoman,

Ik begeleid vrouwen, van niet weten hoe nu verder, weer Back on Track! Zodat ze weer vol zelfvertrouwen hun mooiste leven kunnen leiden.

Ik ben de cheerleader langs de kant van de weg, die juicht bij behaalde doelen en je ondersteunt als het moeilijk wordt. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik welke weg je aflegt en wijs je de goede kant op d.m.v. een praktisch en doelgericht programma. Waarbij ik essentiële olie gebruik om het proces te ondersteunen.

Ben dankbaar, heb vertrouwen. Leef je Oola Leven.

Astrid

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?