3 inzichten over balans

3 Inzichten over Balans.

Afgelopen week kwam ik op een locatie waar ik in mijn jeugd vaker kwam. Een mooi natuurgebied waar wij in het meer watervlooien vingen. Hierdoor kwamen herinneringen naar boven van mijn moeder. Wat ik van haar geleerd heb in de loop der jaren. Zij heeft het niet gemakkelijk gehad in haar leven, maar toch nam zij over haar keuzes de volledige verantwoordelijkheid. Ondanks de moeilijke tijden die zij gekend heeft, was ze een warme moeder, met een zeer groot troostend vermogen. Herken je dat? Mensen die zulke brede schouders hebben om op uit te huilen, ondanks hun eigen sores. Of juist daardoor? Deze herinneringen gaven mij die ochtend 3 inzichten over in balans zijn.

Soms maak je een snoekduik terug in het verleden. Getriggerd door iets in je omgeving. Een geur, een liedje of de plaats waar je bent. Zomaar uit het niets kan er een bommetje gedropt worden. Waardoor je de balans kwijt kan raken. Twijfel slaat toe, verdriet en onmacht kunnen de overhand krijgen.

Lees ook: 4 Tips om dierbare herinneringen levend te houden.

Inzicht 1 over in Balans zijn.

Waar je bent zegt niets over wie je bent.

Ondanks het leven dat voor mijn moeder niet altijd over rozen ging, was zij wel degene wie zij hoorde te zijn. Warm, gestructureerd, troostrijk, grappig en rechtvaardig.

Het pad wat je volgt, brengt je waar je moet zijn. Je hebt daar een keuze in. En als je die keuzes bewust en verantwoordelijk neemt. Dan kom je daar waar je naar toe wilt.

Het lied van Snelle ‘in m’n bloed’ laat me iedere keer hier weer aan herinneren.

Inzicht 2 over in Balans zijn.

Het leven is net Google maps.

Om een route te bepalen waar je naar toe wilt, zal je eerst je huidige positie moeten invoeren. Daarna het eindpunt en je ideale route wordt bepaald. Het mooie van Google maps is dat de route herrekend wordt als je van de oorspronkelijke weg afgaat. Je wordt zelfs gewaarschuwd als er een obstakel op de weg ligt, zodat je kan kiezen voor een alternatieve route.

Helaas rijden de meesten van ons rond zonder GPS. Je laat het leven bepalen waar je bent. Waardoor je twijfelt, onzeker wordt en niet weet hoe je de touwtjes weer in handen neemt. Begrijp me niet verkeerd, dit kan voor sommige vrouwen heel goed werken. Go with the Flow. Veel vrouwen vinden het fijn als er structuur is. 

Lees ook: 4 Tips om vooruit te kijken.

Inzicht 3 over Balans zijn.

Zal ik je een geheimpje vertellen………….?

Als je de GPS goed hebt ingesteld, dan komt die Flow vanzelf als je op weg gaat.

Om nog terug te komen op die ochtend waar ik met een snoekduik in het verleden terecht kwam. Toen ik op de locatie naar binnen ging, stonden op de tafels de lievelingsbloemen van mijn moeder. Als ik niet had geweten waar ik naar toe ga in het leven, dan weet ik dat ik onderuit zou zijn gehaald door de emoties van gemis en twijfel. Nu voelde ik de kracht van herinneringen en wist ik dat ik ben waar ik hoor te zijn.

En dat kan jij ook. In een challenge speciaal voor vrouwen. 3 weken lang inspireer ik je met leuke, soms uitdagende opdrachten. Die je aanzetten tot actie. 

Challenge voor vrouwen

Gratis 21 daagse Challenge.

Is bij jou de verdeling uit balans. Voel jij je een moeder die op het tandvlees loopt, of raak je de verbinding met je partner kwijt. Dan is het tijd dat je je Boss modus aanzet en weer in je kracht komt.

Deze challenge is speciaal voor jou gemaakt. Weer voelen dat jij in je kracht kan staan en die Boss bent die ook nog een Wife en Mom is.

3 weken lang daag ik je uit, zorg ik voor inspiratie en moed om je eigen kracht terug te vinden.

Challenge is geheel op je eigen tempo te volgen, je mag er dus ook langer over doen. 

 

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Een eerste stap die je kan nemen om weer in je kracht te staan is de planner aan te vragen en je aan te melden bij de facebook groep voor vrouwen die hardop dromen. En die eerste dromen gaan opschrijven.

Een droom is pas groot genoeg als je hem met samengeknepen billen opschrijft en het zweet je uitbreekt.

Deel jouw dromen in de facebook groep.

3 inzichten over balans
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?