3 simpele stappen voorwaarden te leven

3 Simpele stappen om je leven op jouw voorwaarden te leven. 

3 Stappen zijn er nodig om je leven weer op de rails te krijgen. Simpele stappen die soms niet gemakkelijk te nemen zijn. 

Toen ik jaren geleden voor het eerst over Oola hoorde vielen letterlijk puzzelstukjes op de plaats. En het belangrijkste was dat ik niet alleen was. 

Lees ook: Mijn verhaal. 

Inmiddels zijn er miljoenen mensen over de hele wereld die het simpele 3 stappen systeem toepassen om een leven te creëren waar zij de regie over hebben. Van professioneel succes, tot stressvrije financiën, tot liefdevolle relaties, buitengewoon goede gezondheid en een leven vol oneindige groei, leren, inspiratie en vooruitgang. Hun leven is spannend, meeslepend en avontuurlijk.

Dat soort leven gun ik jou ook…….

Je hoef alleen maar te weten wat je wilt en dan het Oola Programma te volgen om je leven op jouw voorwaarden te leven.

Stap 1: Bepaal wat je wilt. 

De meeste mensen zweven door het leven zonder ooit precies te definiëren wat ze willen. Ze namen een baan aan die gewoon de rekeningen betaalde, en 10 jaar later zijn ze er nog steeds. Hun gezinsleven is oké, maar de vonk is uit hun huwelijk verdwenen en de kinderen zeggen amper hallo. Misschien zijn hun financiën niet geweldig, maar ze zijn ook niet zo slecht. Het leven is gewoon de ene dag na de andere – overleven, maar nooit bloeien.

Als dit klinkt als je dagelijkse bestaan, is het tijd om te beslissen wat je wilt op alle 7 gebieden: fitness, finance, family, field (carrière), faith, friends en fun. Schrijf je wensen op. Wees specifiek. In plaats van te schrijven: ‘Ik wil gelukkig zijn’, schrijf de activiteiten op die je gelukkig zouden maken. Vind vreugde simpelweg door te dromen over hoe het leven eruit zou kunnen zien. 

Lees ook: Het leven van je dromen.

Stap 2: Kom onder ogen wat niet werkt. 

Hoewel het afgelopen jaar voor voldoende stress in ons leven heeft gezorgd, hadden de meeste mensen al onevenwichtigheden die de stress op een historisch hoog niveau hielden.

Het goede nieuws is dat het mogelijk is om de chaos te ordenen  en te beginnen met het werken aan doelen die er toe doen. Om te beginnen, maak je een lijst van wat niet werkt in je leven, zodat je die ernaast kunt houden wanneer je plannen maakt.

Is het je baan, gezondheid, huwelijk, financiën of vrienden die je stress bezorgen? Zijn er dagelijkse ergernissen, ongemakken of andere kopzorgen die je constant naar beneden halen?

Maak je lijst. Krijg duidelijkheid over wat je NIET wilt. Bekijk dan stap 3 en ga aan de slag met een oplossing. 

Lees ook: 5 tips om gelukkig en in balans te zijn.

Stap 3: Maak een plan om het leven vorm te geven dat je wilt.

Als je eenmaal hebt besloten wat de ideale levensstijl voor jou is. Inclusief je carrière, relaties, financiën, vrije tijd en meer, is het tijd om te kijken hoe je die carrière, netwerk, financiële comfortzone of zorgeloze levensstijl kunt bewerkstelligen.

Vraag anderen die dat leven nu leiden hoe ze daar zijn gekomen. Ontdek wat er nodig is. Bijvoorbeeld een bedrijf starten, vraag dan advies en mentorschap van iemand die dat soort bedrijf runt. Ontdek hoe je financieel floreert. Wat er ook gebeurt, maak duidelijk welke stappen je moet nemen en stel vervolgens doelen voor het bereiken van belangrijke benchmarks. Splits die doelen ten slotte op in kleinere, dagelijkse taken die zullen resulteren in de levensstijl die je wilt.

Lees ook: Hoe zorg je voor structuur?

JIJ beslist wat je WEL wilt (en je maakt een plan om daar te komen), waarom zou je dan niet hetzelfde geheime wapen gebruiken dat toppresteerders doen: coaching. Van alle dingen die succesvolle mensen doen om hun weg naar het gezonde, evenwichtige en financieel zekere leven dat ze willen, te versnellen, staat het werken met een coach bovenaan de lijst.

Wat is Oola?

Meer dan 20 jaar geleden, twee holistische artsen – Dr. Dave Braun en Dr. Troy Amdahl – identificeerden 7 belangrijke levensgebieden: fitness, finance, family, field, faith, friends en fun. . . Waar vrijwel alles in het leven gebeurt, en waar het allemaal uit balans kan raken.

Ze creëerden een formule voor het vinden van balans op elk van deze gebieden en noemden de formule Oola om mensen te helpen nieuwe gewoonten aan te nemen, nieuwe manieren van leven te oefenen en die dagelijkse acties te ondernemen die essentieel zijn om het leven in balans te brengen.

Tegenwoordig zijn “The Oola Guys” internationale bestsellerauteurs, influencers op sociale media, experts op het gebied van persoonlijke groei en oprichters van Oola Coaching met succesvolle klanten over de hele wereld.

Bestseller.

Sinds het eerste exemplaar van hun bestseller, Oola: Find Balance in an Unbalanced World, jaren geleden van de persen rolde. Is de Oola-levensstijl een wereldwijd fenomeen geworden. Talloze succesverhalen van echte mensen bevestigen dat de eenvoudige, praktische, gemakkelijk te implementeren Oola-formule werkt om mensen te helpen gezond te worden, schulden af ​​te bouwen, rijkdom op te bouwen, hun droomcarrière te beginnen, meer plezier te hebben, een betere vriendenkring te creëren, levenslange familieconflicten oplossen, hun uiteindelijke levensdoel vinden. . . en zoveel meer.

Certified Oola Life Coach.

Ik ben zelfs gecertificeerd als Oola Life Coach om je door het programma te leiden en je verantwoordelijk te houden voor het ondernemen van de acties die je naar je doelen zullen brengen. Samen gaan we onder ogen zien wat niet werkt voor jou en maken we een werkbaar plan om je stress te verminderen, balans in het leven te creëren, meer plezier te hebben en belangrijke levensdoelen na te streven die belangrijk voor je zijn.

Wil jij meer balans in een wereld die uit balans is? Dan ben ik de juiste persoon die je helpt Back on Track te komen. 

Van Droom naar Doel.

Het verwerken van je droom naar doelen is slechts een gedeelte van het proces om balans te hebben in het leven en te bereiken wat je wilt. Als je denkt dat werken met iemand die, uit eigen ervaring, weet hoe het is om je leven na een life event weer op te pakken, jou verder kan helpen. Ik ben er om je te helpen. 

Regelmatig organiseer ik een volledig verzorgde training op een locatie in Sittard (Zuid-Limburg) waarbij je de eerste stappen zet om je wijsheid uit eerdere levenservaring om te zetten in een praktisch en doelgericht programma. Dat je iedere keer terug kan pakken als je op het punt staat een beslissing te nemen.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de volgende training, meld je dan hieronder aan voor mijn e-mail lijst. En ontvang GRATIS een Oola Life Planner om al direct van start te gaan met dromen. 

Van droom naar doel

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

3 simpele stappen om je leven op jouw voorwaarden te leven.
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?