We leven in een wereld die uit balans is. In 3 stappen help ik je naar een leven dat in balans is en waarbij je iedere dag opstaat met meer Oola. 

Lees ook: Emotionele balans.

Een leven vol Oola is voor iedereen weg gelegd. Ook voor jou. Oola is overgewaaid uit Amerika waar in ruim 7 jaar een grote community is ontstaan. In deze blog wil ik je vertellen wat Oola is en hoe jij meer Oola in je leven kan hebben, door 3 simpele stappen.

In 2017 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Oola. Het was thuis komen. Eindelijk wist ik hoe ik de belangrijke zaken in het leren kan combineren zonder de balans te verliezen, en nog belangrijker zonder dat ik mezelf zou verliezen. En ondertussen ook enkele dromen heb waargemaakt. Dromen zijn geen bedrog.

Wat is Oola?

Oola is het gevoel dat je hebt als je leven in balans is, in een wereld die uit balans is. En gaat er om dat je JOUW leven leidt. Niet dat van iemand anders, of wat iemand anders denkt te weten wat goed is voor jou. Jij hebt de regie in handen.

Gebaseerd op een internationaal best-selling boek.

Stap 1 naar een leven vol Oola.

Bepaal waar je bent.

Als je Google Maps opent zal er een blauw pijltje oplichten daar waar je bent. Vandaar uit ga je een nieuwe weg zoeken. Jouw weg..  Het OolaWheel helpt je te bepalen waar je bent. 10 vragen in iedere F. Plaats de uitslag op het wiel et voila en je weet wat je uitgangspositie is naar een leven in balans. Je weet dan ook waar je uit balans bent en waar mogelijk werk aan de winkel is.

OolaWheel.

Het wiel is opgedeeld in 7 stukken, voor iedere F 1. In het midden zit de as, de as houdt alles bij elkaar. Zo ook bij Oola. De as van Oola is dat gene waar je leven omdraait. In mijn geval is dat een nalatenschap na laten. Iets waar ik met trots op kan terug kijken en waar mijn gezin en iedereen die ik lief heb mee verder kan.

Een wiel zonder ventiel komt niet ver als je band leeg is. Het ventiel staat voor dat gebied waar je niet veel moeite voor hoeft te doen. Misschien ben jij wel iemand die heel goed is met cijfertjes en het maken van budgetten. Finance heeft voor jou geen geheimen en als het aan jou ligt, kan je hier de hele dag mee bezig zijn.

Stap 2 naar een leven vol Oola.

Waar wil je naar toe?

De volgende stap om ergens te komen is door in Google Maps je eindbestemming in te voeren. Was het in het echte leven ook maar zo gemakkelijk. Wanneer heb jij voor het laatst gedroomd? Waar wil jij zijn aan het eind van dit jaar, of over 5 jaar? Of sterker nog als je terug kijkt op het leven, wat hoop je dan bereikt te hebben?

OolaPath.

Ongegeneerd dromen, als kind kon ik dit al heel goed. Nu nog steeds, maar soms met stemmetjes in mijn hoofd van mijn ouders en leerkrachten. “Meisje, zit toch niet zo te dromen!” “Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg.” Het even even geduurd om deze stemmen uit te zetten. Wij zijn gemaakt voor iets moois en groots.

Ik weet dat dromen niet altijd makkelijk is. Maar om je op weg te helpen heb ik een planner samengesteld die dit makkelijker maakt. Dreaming Outloud! Hardop dromen.

Klik hier om de Oola Life Planner te ontvangen.

21 – 7 – 1

3 doelen bij iedere Oola F zijn 21 doelen, dat is zelfs voor de doorgewinterde doelen crusher nog teveel en te overweldigend. Haal de top 7 doelen uit die 21 doelen. Dit zijn je 7 doelen als je die volbrengt dan ben je al aardig op weg naar jouw OolaLife. Maar wat is nu dat ene doel? Waar je het benauwd van krijgt? Die je net buiten je comfortzone duwt. Of heel erg. Misschien niet het leukste doel om te behalen, maar waarvan je weet dat als je dat doel bereikt hebt, je leven echt niet meer hetzelfde is als vroeger. Dat is je OolaOne.

Deel je OolaOne in de reacties onder deze blog en ik schrijf jouw droom op een Oola sticker, dan zorg ik dat deze op de VWbus wordt geplakt. Bekijk de video aan het einde van de blog als je wilt weten waar ik het over heb.

Stap 3 naar een leven vol Oola.

Hoe kom je waar je wil zijn?

Iedereen die mij kent weet dat ik van lijstjes houd. Overzicht en weten waar ik aan toe ben. Heerlijk! Dus pak je lijstje erbij en ga eens kijken wat je vandaag al zou kunnen doen om een doel te behalen. Begin klein, kleine stapjes.

OolaPlan.

Bijvoorbeeld je weet dat als je 10 kilo afvalt je leven er anders uit zal zien. Je zal meer energie hebben om met je kinderen te spelen. Meer energie om in je bedrijf of werk te steken. Je man zal je lichaam met bewondering bekijken. Maar je hebt een hekel aan sportscholen en diëten. Jouw eerste stap kan zijn om een sportschool te zoeken waar je je goed voelt. Online, gewoon veilig vanachter je computer. Je tweede stap kan zijn om naar die sportschool toe te gaan en eens binnen te kijken. Je snapt het denk ik al….. Gewoon kleine stapjes zetten, zoveel mogelijk positieve ervaringen creëren.

Dan weet ik zeker dat ook jouw droomleven binnen handbereik kan zijn met deze 3 simpele stappen. De weg zal niet gemakkelijk zijn……. Maar ben dankbaar, heb vertrouwen en leef je Oola Leven.

 

Gratis Life Planner.

Ik kan me voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen. Want er komt gewoon heel veel op je af. Je voelt je onzeker en misschien ook wel machteloos. Want waarom zou het deze keer wel lukken?

In de weggever die ik graag met je wil delen, laat ik zien dat je je leven overzichtelijker kan maken, door te kijken naar 7 belangrijke gebieden. Dan is het makkelijker om een nieuw begin te maken. Klik op de button hieronder om de weggever in je mailbox te ontvangen. 

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?