3 tips over Essentiële Olie

3 Tips over Essentiële Oliën, die je niet verwacht.

Ieder proces brengt veranderingen met zich mee. Of je dat nu bewust of onbewust doormaakt, makkelijk is het niet. Maar essentiële oliën kunnen je helpen bij het verander proces. In deze blog deel ik 3 tips over essentiële oliën die je niet verwacht.

Je kent het wel hoge pieken en diepe dalen. Soms denk je dat je de wereld aan kan en de draai te pakken hebt. Om vervolgens weer in dezelfde valkuil als altijd te trappen.

Ik herken het. Ik heb ook in die valkuilen gezeten, niet wetend hoe ik eruit kon komen. Wachtend dat iemand een laddertje neer zou zetten om eruit te klimmen. Maar weet je…….. Als ik dat had gedaan dan had ik waarschijnlijk nu nog in een valkuil gezeten. De verantwoordelijkheid nemen is de eerste stap, dit is een bewuste actie.

Aan de ene kant ben ik heel praktisch ingesteld en heb ik baat bij structuur en overzicht. Dit is dus heel bewust. Aan de andere kant merkte ik dat mijn onbewuste bleef mee spelen, als een valsspeler om de hoek kwam kijken. Door emoties in de strijd te gooien, om je zo binnen je comfortzone te houden. Waardoor je niet verder komt al zou je nog zo hard willen. Gevolg is dat je vast blijft hangen in het gevoel met alle gevolgen van dien.

En hier komen essentiële oliën om de hoek kijken.

Lees ook: De kracht van Essentiële Olie.

Tip 1 over Essentiële olie.

Schaf de oliën aan via een betrouwbaar persoon.

Hoe weet je nu welke essentiële olie bij je past en je gaat helpen om door patronen heen te breken? Van een heleboel oliën is de werking bekend. Zowel op fysiek en mentaal/emotioneel gebied. Ik houd van oliën die op meerdere vlakken tegelijk werken. Zo weet ik dat ik waar voor mijn geld heb.

Ik gebruik de oliën van Young Living, omdat daar veel informatie over bekend is. De oliën zijn puur en duurzaam samengesteld. En als je via een  je oliën aanschaft, word je door die persoon begeleid. Mocht je kiezen voor deze fantastische oliën, zoek dan de juiste persoon die jou gaat begeleiden. En laat je door haar (of hem) goed voorlichten. Zoek iemand die bij jou past en die aanvoelt wat je nodig hebt.

Mocht je meer informatie willen over de oliën die ik gebruik, kijk hier…..

Tip 2 over Essentiële Olie.

Oliën vertellen een verhaal.

Wist je dat een olie een verhaal vertelt? Namelijk jouw verhaal. Laatst sprak ik een vrouw die overmand werd door verdriet dat als golven over haar heen rolde. Uit haar verhaal kwam de olie Egyptian Gold naar voren.  Lees hieronder het verhaal van deze bijzonder olie.

Dit is het verhaal van Mozes die de Rode zee in tweeën spleet waarbij hij met vele volgers Egypte verliet. Hij liet met zijn staf de zee splijten, zodat de weg vrij kwam naar Israël. Vervolgens liet hij de zee weer sluiten, waarbij menig Egyptenaar het leven heeft gelaten omdat ze achter Mozes en zijn volgers aan gingen.

Hoe zou ons leven eruit zien als we precies wisten wat ons beloofde land was? Vaak hebben we ons er mee af gevonden dat dit beloofde land niet bestaat. We deinen mee op de golven van ons leven. Waarbij we soms schipbreuk leiden en worden verzwolgen door de hoge golven, net zoals die Egyptenaren.

Iedereen gaat mee op zijn eigen golfslag. Zolang je op koers vaart dan gaat het goed. Maar als je teveel mensen verliest die mee de koers bepalen, dan dreig je stuurloos te worden. Dan komen de golven van verdriet over je heen, en houd je ternauwernood het hoofd boven water als je door een golf overboord wordt geslagen. Wat je kan doen is watertrappelen en wachten op hulp. Of begin je met zwemmen?

Lees ook: 4 stappen voor meer balans.

Egyptian Gold

Egyptian Gold is een olie die het verdriet in goede banen leidt. Verdriet dat zich uit in mood swings waarbij je de ene dag je de koning te rijk voelt om vervolgens als een zielig hoopje te eindigen. Egyptian Gold helpt je om je over te geven aan de golven van verdriet, zonder dat ze je boot stuurloos maken of uit koers brengen. Deze olie kan je zelfs helpen bepaalde puzzelstukken op de plaats te laten leggen.

Wil jij jouw verhaal, vertaalt hebben in de taal van de oliën, deel je verhaal tijdens een ontdekgesprek. En ontdek wat de oliën voor jou kunnen betekenen.

Tip 3 over Essentiële Olie.

Bewust en onbewust combineren zorgt voor verandering.

Je beslist op een bepaald punt dat je het anders gaat doen. De maat is vol, dit wil je niet meer. Je voelt je onzeker, maar je weet niet hoe je de balans terug kan vinden. Het is immers zo’n warboel in je hoofd en in je leven.

Helderheid en orde op zaken stellen om daarna stappen te zetten naar een leven in meer balans. Waardoor jij de rust, de controle en je eigen kracht weer terug vindt.

Dat moment van bewustwording is de eerst stap. Ik help je graag je verhaal duidelijk te krijgen, nieuwe hoofdstukken te schrijven zodat jij vanuit vertrouwen de balans vindt in een wereld die uit balans is.

Terwijl jij aan de slag gaat met het (praktische) programma zorg ik voor de ondersteuning van je onderbewuste mbv een persoonlijk voor jou uitgezochte olie.

Tijdens de online MasterClass vertel ik je meer over hoe je de balans terug vindt in een wereld uit balans. Klik hieronder   op de button om voor meer informatie.

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Een eerste stap die je kan nemen om weer in je kracht te staan is de planner aan te vragen en je aan te melden bij de facebook groep voor vrouwen die hardop dromen. En die eerste dromen gaan opschrijven.

Een droom is pas groot genoeg als je hem met samengeknepen billen opschrijft en het zweet je uitbreekt.

Deel jouw dromen in de facebook groep.

3 tips over essentiële olie
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?