3 Tips voor meer plezier in je leven.

Wanneer heb je voor het laatst echt plezier gehad?

Terwijl de afgelopen maanden niet echt plezierig waren en veel mensen geen plezier hebben gehad, is nu de tijd om van 2021 een beter jaar te maken, door iedere dag een beetje plezier te hebben.

Tip 1: Ontdek.

Sommige mensen weten niet eens wat ze echt leuk vinden. Op een bepaalde manier zijn ze zo gevangen door de dagelijkse sleur dat ze niet meer weten waar hun hart van gaat zingen.

Misschien heb je een hobby die je hebt laten versloffen. Of heb je andere interesses ontwikkeld waar je iets mee wilt gaan doen. Misschien toch maar die droomreis boeken, die je al heel lang wilt maken.

(Her)ontdek waar je plezier in hebt.

Tip 2: Houd het in balans.

Onlangs heb ik voor mijn zoontje het spel “Animal Crossing” gekocht, maar heb ik het spel zelf ook ontdekt. Wat een geweldig leuk spel is dat. Ik heb zelfs geen tijd meer voor facebook, te koken (afhalen is ook prima en tegenwoordig bijna een goed doel), of tijd voor mijn zoontje. ‘Nee, mama is nu bezig, jij mag straks na het eten.’ Wake up Call!

Bijna was ik de balans kwijt. Het lijkt net dat als je iets leuk vind om te doen, tijd niet bestaat. En je wordt meegezogen in de tijd. Geeft (in dit geval) zo’n gedachteloze en inspiratie loze activiteit plezier? Even maar niet voor lang.

Zorg dat plezier in balans is en niet een uitmond in een verslaving en er andere belangrijke zaken voor gaan schuiven.

Het leuke van plezier is dat je het kunt delen.

Tip 3: Deel.

Om echt te groeien in je OolaFun, probeer dan eens plezier te combineren met een andere Oola F. Als je van handwerken houdt, verkoop dan eens wat werken. Daarmee maak je iemand anders blij en je bankrekening ook (OolaFinance)

Misschien houd je van een bepaalde sport en doe je een keer mee met een liefdadigheidswedstrijd. Heel OolaFaith.

De ultieme combinatie van OolaFun te combineren met andere OolaF’s is voor mij het bezoeken van een pretpark.

Gillen in de achtbaan OolaFun!

Lol hebben met je familie in de wachtrij (OolaFamily)!

Al die stappen die je zet (OolaFitness)!

De enige OolaF die er onder te leiden heeft is OolaFinance, maar dan verkoop ik toch gewoon het spelletje “Animal Crossing” 😉

Als de afgelopen periode ervoor heeft gezorgd dat je over je levensstijl, je financiën, je relaties en over je toekomst bent gaan nadenken. Dan zouden we zeker een keer moeten afspreken om over jouw ideale leven te praten. Klik hieronder op de button om een afspraak in te plannen.

P.S. Heb je iets aan deze tips?

Pin de afbeelding hieronder dan op je Pinterestbord. Zo kun je de tips altijd terugvinden!

3 tips voor meer werkplezier
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?