3 Tips voor Fitness.

3 Tips voor meer Fitness in je leven. Fitness in Oola termen betekend niet een strak lichaam en 5x per week naar de sportschool. Mag wel, als dat je doel is. 

Het gaat er vooral om dat je je lichaam koestert en geeft wat het nodig heeft. Volwaardige gezonde voeding en regelmatig beweging. Welk getal daarbij hoort op de weegschaal is helemaal aan jou.

Bepaal waar jij je goed bij voelt. Laat je hierbij niet leiden door wat magazines ons willen vertellen. Zelfs je partner heeft hier niets over te zeggen.

Jij bent Jij, en jij bent uniek. Dat is 1 van de hoofdprincipes van Oola.

Hieronder deel ik mijn 3 Tips die je meer energie en meer Fitness kunnen geven.

Tip 1: Kies voor volwaardige voeding.

Laten we eerlijk zijn, we weten best dat teveel suikers niet goed voor ons zijn. Zo voel ik me niet fijn en heb juist weinig energie als ik teveel suikers eet. Lees: te vaak de snoepkast induiken, omdat ik me niet de tijd gun om fatsoenlijk te eten. Dat is eigenlijk nog een extra tip. Neem de tijd om te eten. 

Het enige dieet is het dieet dat je je hele leven kunt volhouden. Laten we eerlijk zijn, dat houd geen mens vol. Kies dus liever voor gezonde opties als

Tip 2: Beweeg regelmatig.

Er zijn voldoende manieren om je beweging in de gaten te houden. Kijk wat bij je past.  Met Google fit en een stappenteller kom je al heel ver.

10000 stappen loop je ook niet in 1x. Bouw rustig op, maak er een speciaal momentje van. Loop dat extra rondje met de hond. Bel een vriendin op om samen te wandelen. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Zolang het leuk is en is vol te houden.

Heb je een bepaald doel voor ogen en je wilt werken met een planning, vraag dan gratis de Oola Life Planner aan.

Tip 3: Meer wellness.

Goed voor jezelf zorgen is 1 van de belangrijkste zaken. Dan pas kan je voor anderen zorgen. Dit is een tip die ik van mijn eigen huisarts gekregen heb, na het overlijden van mijn man in 2005.

Zorg voor de binnenkant en voor de buitenkant. NingXia Red van Young Living is 1 van de toppers wat betreft goed voor je binnenkant zorgen. Dan zijn er nog een breed scala aan essentiële oliën die je kunt gebruiken om een wellness centrum in huis te halen.

De essentiële oliën van Young Living zijn mijn keuze wat betreft kwaliteit en duurzaamheid.

Oola Fitness is de sticker die het meeste op de OolaBus wordt geplakt. Als je goed in je vel zit, dan heeft dat ook effect op de andere Oola F’s. Ben je fitter, dan kan je de kinderen beter bij benen. Heb je meer energie, dan gaat alles makkelijker. Bijvoorbeeld op het werk, of tijdens het feestje waar je al lang naar hebt uitgekeken.

Heb jij een droom of wens die ik op een sticker mag schrijven, laat deze dan achter in een reactie. Dan zorg ik er persoonlijk voor dat hij in december op de OolaBus wordt geplakt.

P.S. Heb je iets aan deze tips?

Pin de afbeelding hieronder dan op je Pinterestbord. Zo kun je de tips altijd terugvinden!

Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?