5 tips om in je eigen kracht te staan

5 Tips om in je kracht te staan.

Soms zie je een vrouw waarvan de kracht vanaf straalt. Niet zozeer kracht qua spierballen hebben. Maar ze heeft wel ballen. Ze heeft haar leven op orde en het lijkt alsof ze voor geluk geboren is.

Schijn kan bedriegen, iedereen heeft wel momenten dat het leven tegenzit. Dat je iets hebt bedacht en dat werkt dan blijkbaar toch niet. Dan kan je een aantal dingen doen. Boos zijn op iedereen en alles. Teleurgesteld in een hoekje gaan zitten huilen, met een doos chocolade op je schoot. De handdoek in de ring gooien, want je geeft op.

Zo ook met de vrouwen die een bepaalde kracht uitstralen. Ook bij hen gaat het weleens mis. Het gaat erom wat deze vrouwen dan doen, ze gaan door. Ongeacht wat. Maar HOE? Hoor ik je denken.

Lees ook: Hoe verantwoordelijk ben jij?

1e Tip om in je kracht te staan.

Wat is er mis gegaan?

Analyseer wat er mis is gegaan? Ben eerlijk. Het is niets meer en niets minder dan een observering.

Zie het als zo’n zoekplaat van vroeger bij biologie. Is het iets waar jij de controle over had? Ja / nee. Ja, ga door naar tip 2.

Nee, maar als ik beter voorbereid was, had ik het zien aankomen en had ik de controle over de uitkomst. Ga alsnog door naar tip 2.

Nee, dit kwam echt als donderslag bij heldere hemel. Gevalletje wet van Murphy. Laat het los!

2e Tip om in je kracht te staan.

Gooi je route om.

Jij zit aan het stuur. Als je ergens een wegafsluiting tegenkomt dan geeft google maps als vanzelf een andere route aan. Zo is het ook in het leven. Krachtige vrouwen zijn in staat andere routes te kiezen als de snelste weg is afgesloten.

Met andere woorden. Verlies je doel/droom niet uit het zicht. Soms is er een andere weg nodig dan dat je had gedacht. Maar probeer altijd weer terug op de hoofdweg uit te komen.

Als jouw hoofdweg niet duidelijk is, dan is het tijd om mijn Oola Life Planner te downloaden, daarin prikkel ik je om die weg in te gaan vullen. Zodat jij goed voorbereid op weg kan gaan.

Download hier: de Oola Life Planner.

3e Tip om in je kracht te staan.

Blijf proberen.

Het belangrijkste is dat als je je droom/doel/visie helder hebt, je niet opgeeft. NOOIT opgeven, ook al zit het niet mee. Maar als jij in iedere vezel van je lichaam voelt dat het jouw droom, jouw missie is in het leven, dan hoor je door te gaan.

Ik geloof dat iedere vrouw, een unieke kracht bezit, die als dat mag stromen de wereld een betere plek wordt. Ik wil en kan niet geloven dat een leven, middelmatig of onder de maat mag zijn. Bedenk wel, wat middelmatig is voor de één, is de max voor een ander. En dat is helemaal prima. JIJ bent JIJ. Jij mag zijn wie je hoort te zijn, daar zit jouw kracht in verscholen.

Belangrijkste is dat je NEVER, NOOIT, NIET opgeeft. Zie kansen, of creëer kansen. Val, klop de stof van je jurk en sta op en ga verder.

Lees ook: 3 Simpele stappen.

4e Tip om in je kracht te staan.

Fundament.

Zorg voor een fundament, een vangnet, iets waar je op terug kan vallen. Vaak zie ik dat mensen die niet in hun kracht staan, iedere keer het gevoel hebben dat ze helemaal van voren af aan moeten beginnen. Terwijl vrouwen die weten waar hun kracht vandaan komt een fundament of vangnet hebben, waardoor ze niet helemaal terug bij af zijn. Maar steeds van een nieuw punt vertrekken. Het hebben van een fundament of vangnet is onmisbaar om in je eigen kracht te komen.

5e Tip om in je kracht te staan.

Een 7 daagse Challenge.

Voor vrouwen waarbij dit fundament of vangnet ontbreekt heb ik een 7 daagse challenge gemaakt. Deze gaat op 4 november voor de eerste keer van start en jij kan daar bij zijn.

In 7 dagen leer je om analytisch te kijken naar wat is geweest. Dag 2 staat in het teken van dankbaarheid. Op dag 3 zie je hoe het gesteld is met jouw balans. Waarna je op dag 4 mag dromen over hoe jouw leven eruit ziet als je in je kracht staat. Uiteraard besteed ik ook tijd aan hoe je je tijd verdeeld, zodat jij het maximale uit je dag kan halen en nog tijd overhoudt voor leuke dingen. Hoe tof is dat?

Op dag 6 leer ik je hoe je met tegenslagen omgaat, vooral als het lijkt alsof je gevoel je in de steek laat. De laatste dag zal in het teken staan hoe je vanaf hier zelf of met mij aan de slag kan gaan. Zodat jij weer helemaal in je eigen kracht kan komen te staan en dat anderen willen weten hoe je dit hebt gedaan.

De poorten zijn al geopend. Meld je HIER aan.

challenge in je kracht staan

WIN ACTIE!!!!

Onder de actieve deelneemsters die ook na afloop een review schrijven verloot ik 1 complete cursus t.w.v. €997. Met alle toeters en bellen. 

Schrijf je in en doe mee en wie weet maak ik je na afloop blij!

 

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Een eerste stap die je kan nemen om weer in je kracht te staan is de planner aan te vragen en je aan te melden bij de facebook groep voor vrouwen die hardop dromen. En die eerste dromen gaan opschrijven.

Een droom is pas groot genoeg als je hem met samengeknepen billen opschrijft en het zweet je uitbreekt.

Deel jouw dromen in de facebook groep.

5 tips om in je eigen kracht te staan