Aangenaam kennis te maken.

Mijn naam is Astrid Maria Petronella van Vlodrop. Zeg maar, Mevrouw Astrid.

Met mijn koffer vol magie, reis ik langs gezinnen en bedrijven om daar een stukje geluk achter te laten. Om moeders en ondernemers te inspireren en ze weer te laten vertrouwen op hun eigen kennis en intuïtie met humor en een vleugje magie.

Ik ren, ik vlieg, ik leef, IK ben GELUKKIG!

Maar dat was ik niet altijd. Het leven gaat niet altijd over rozen.

In 1999 overlijdt mijn moeder, ik ben toen net zelf moeder geworden. Wat mis ik haar humor, haar spreekwoorden (waar ik vroeger niets mee kon), haar zijn! Tijdens het afscheid nemen worden verhalen en lief en leed gedeeld. Het enige waar ik aan kan denken is, “ze heeft me nog niet geleerd hoe ik gehaktballen moet maken.” Wat ik ook hardop deel met mijn familie. Plots is daar weer een lach op ons gezicht. Op dat moment voelt mijn moeder heel dichtbij.

“When you need me,

but do not want me, then I will stay.

When you want me,

but do not need me, then I have to go.”

— Nanny McPhee —

In 2005 sterft na een ziekbed mijn echtgenoot. Wie ben ik nog eigenlijk? Een moeder van 2 halfwezen. Geen vrouw van, geen eigen identiteit, alleen maar een dodelijk vermoeide moeder die op standje overleven staat. Langzaam aan vind ik mijn weg terug naar geluk. Door beslissingen te nemen voor mij zelf. Zelluf aan een opleiding tot klassiek Homeopaat begonnen, zelluf contact gezocht met de leuke badmeester van de jongens (die ik nu mijn man mag noemen), zelluf een eigen praktijk begonnen……….

In 2016 is er een magisch pakketje bij mij afgeleverd, een pakketje met 12 waardevolle oliën en een toverlamp. Wist ik veel dat dit magische pakketje bomvol geluk zit! Door de oliën te gebruiken in het dagelijks leven zijn crisissen bezworen en oorlogen gewonnen. Van vermoeidheid en overleven is geen sprake meer. Het is eerder van kom maar op, wij kunnen de hele wereld aan!

In de toekomst wil ik veel meer mensen gelukkig zien worden. Geluk hoeft niet meer te kosten dan een investering in tijd en in jezelf. Omdat je het waard bent. Geluk zit in een klein flesje en in de glimlach van anderen.

Wil je meer van deze inspirerende verhalen lezen? Abonneer je dan op gezINspiratie. Of volg me op social media en You Tube.

Mevrouw Astrid

Hermanstraat 43

6433 DD Hoensbroek

06 - 1295 1050

astrid@mevrouwastrid.nl

KVK nummer: 72799927

BTW nummer:  NL001814165B16

Verwerkingsovereenkomst

Leveringsvoorwaarden

Disclaimer

GezINspiratie

Mevrouw Astrid is tot stand gekomen door de samenwerking met 2 fabeltastische vrouwen.

Nicole Pol van www.fairytalebranding.nl

Sirella Dieteren van www.lasirel.nl

Bruynzeel Keukens wil ik bedanken voor hun gastvrijheid en het openstellen van hun showroom voor het maken van de foto's.