Meer balans in een wereld uit balans

Aangenaam kennis te maken.

Mijn naam is Astrid Maria Petronella van Vlodrop. Zeg maar, Mevrouw Astrid.

Ik begeleid vrouwen die door een live event het gevoel hebben dat het leven gebouwd is op drijfzand. Ik weet zelf als geen ander hoe dat voelt. Door mijn dromen om te zetten in doelen en iedere dag een stap in de goede richting te zetten, kan ik nu zeggen:

“Ik ren, ik vlieg, ik leef, IK ben GELUKKIG!”

Het leven gaat niet altijd over rozen.

In 1999 overlijdt mijn moeder, ik ben toen net zelf moeder geworden. Wat mis ik haar humor, haar spreekwoorden (waar ik vroeger niets mee kon), haar zijn! Tijdens het afscheid nemen worden verhalen en lief en leed gedeeld. Het enige waar ik aan kan denken is, “ze heeft me nog niet geleerd hoe ik gehaktballen moet maken.” Wat ik ook hardop deel met mijn familie. Plots is daar weer een lach op ons gezicht. Op dat moment voelt mijn moeder heel dichtbij.

Langzaam aan vind ik mijn weg terug om zonder moeder met haar raad, advies en warme schouder, zelf een goede moeder te zijn.

 

“When you need me,

but do not want me, then I will stay.

When you want me,

but do not need me, then I have to go.”

— Nanny McPhee —

Dodelijk vermoeide moeder.

Tot in 2005 mijn man sterft na een ziekbed. Wie ben ik nog eigenlijk? Een moeder van 2 halfwezen. Geen vrouw van, geen eigen identiteit, alleen maar een dodelijk vermoeide moeder die op standje overleven staat. Langzaam aan vind ik mijn weg terug naar geluk. Door beslissingen te nemen voor mij zelf. Zelluf aan een opleiding tot klassiek Homeopaat begonnen, zelluf contact gezocht met de leuke badmeester van de jongens (die ik nu mijn man mag noemen), zelluf een eigen praktijk begonnen……….

Crisissen bezworen en oorlogen gewonnen.

Ik houd ervan om met geuren te werken en de combi van kennis en inzicht welke olie zorgt voor de mentale balans. Maakt dat ik in 2016  de homeopathie verruil voor essentiële oliën. Wist ik veel dat in elk flesje olie bomvol geluk zit! Door de oliën te gebruiken in het dagelijks leven zijn crisissen bezworen en oorlogen gewonnen. Van vermoeidheid en overleven is geen sprake meer. Het is eerder van kom maar op, wij kunnen de hele wereld aan!

#Oola.

Vanuit de oliën kwam ik in contact met Oola. Dit voelde als thuiskomen. Het boek Oola for Women heeft mij laten inzien dat ik al op de goede weg ben, met wat kleine aanpassingen en soms vallen en opstaan nog meer uit het leven te halen is. Oola en YL Essential oils zijn een match made in heaven.

#Oolalifecoach.

Toen in 2019 de OolaGuys aangaven dat ze de wereld wilde veranderen met 1 woord. #Oola. Wist ik dat dit voor mij bedoeld is. Een nieuwe stap in een leven in balans. Inmiddels ben ik een gecertificeerde Oola Life Coach. De enige in de Benelux. Nu begeleid ik vrouwen die de balans kwijt zijn in het leven en denken: “Is dit het nu?”

#Back. 

Het Oola Programma gecombineerd met essentiële oliën zorgt ervoor dat in 10 weken al grote stappen gemaakt kunnen worden naar een leven in balans en groeiend in de 7 belangrijke pijlers van het leven. Zodat je weer helemaal Back On Track bent. Dit alles met een sausje van Mevrouw Astrid.

Ben Dankbaar. Heb Vertrouwen. Leef je Oola Leven.

Het Leven van Je Dromen

Het Leven van Je Dromen

Wat houdt jou tegen? De afgelopen weken heb ik een aantal blogs geschreven over “Blokkers”. Gewoonten en interne gesprekken met je zelf die je tegenhouden om dat leven te hebben waar je van droomt. Ze houden je tegen om de volledige verantwoordelijkheid te nemen, voor...

read more
Gebrek aan Focus

Gebrek aan Focus

Hoe krijg je meer focus? Vaak wordt er gezegd, ‘je krijgt waar je je op focust.’  Het maakt niet uit of je je focust op een gezonder lifestyle, schuldenvrij zijn of een nieuw doel behalen in je werk. Je zal er de nodige tijd en energie aan moeten besteden. Dat is de...

read more
Afgunst

Afgunst

Bij de buren is het gras altijd groener. Bij anderen lijkt het altijd beter, maar is dat zo? Vaak weten we niet wat er achter de voordeur afspeelt. En door jezelf te vergelijken met een onmogelijke standaard of met iemand anders die in jouw ogen succesvoller is, zorg...

read more