Afgunst

Bij de buren is het gras altijd groener.

Bij anderen lijkt het altijd beter, maar is dat zo? Vaak weten we niet wat er achter de voordeur afspeelt. En door jezelf te vergelijken met een onmogelijke standaard of met iemand anders die in jouw ogen succesvoller is, zorg je ervoor dat je het plezier kwijt raakt in je eigen leven.

De afgelopen weken heb ik verteld over de blokkades die ons tegen houden om dat leven te leven waar we van dromen. Een leven waarin we minder stress hebben, gelukkiger zijn een carrière waar we van houden. Dat we ons goed voelen en steeds vaker Ooh La La momentjes hebben.

Lees ook: Oola. 

Maar vandaag een blokkade die ervoor zorgt dat we in strijd zijn met een onmogelijke standaard (meestal iemand anders zijn standaard)

Afgunst.

Veel te vaak vergelijken we ons met wat anderen een “ideaal leven’ vinden. De realiteit is echter dat jij unieke kwaliteiten en mogelijkheden hebt. Met je eigen dromen en verlangens.  Dus het vergelijken met een norm van anderen is niet eerlijk. Erger nog, de meeste mensen hebben nog niet eens onderzocht hoe het zou zijn om volgens dat ‘ideale leven’ te leven. Hoe het is om dat mooie huis te onderhouden, die ‘ideale’ baan te hebben of wat er voor nodig is om naar dat verre oord te reizen. Het is heel goed mogelijk, dat als je je verdiept hebt in het leven van die ander, dat je van een koude kermis thuis komt. Dat het drie keer niets voor je is.

Jouw taak is het om uit te vinden wat goed en authentiek is voor jou. Ga er dan met heel je hart achteraan.

Balans.

Afgunst is nooit een manier om in balans te komen. Het coachen van mensen door balans te vinden en je levens doelen te bereiken in de belangrijke pijlers van het leven is wat ik doe dmv een uniek coaching programma. Het programma is ontwikkeld met de principes van Oola. In het best selling boek Oola. Find balance lees je hoe meer dan 20 jaar geleden Dave Braun en Troy Amdahl Oola hebben ontwikkeld om mensen te helpen om nieuwe gewoonten eigen te maken. Zodat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun verdere leven. Een leven in balans en gelukkiger dan je ooit voor mogelijk zou hebben gehouden.

Oola Life Coach.

Ik ben een gecertificeerde Oola Life Coach geworden, omdat de principes van Oola, nog voordat ik wist dat Oola bestond, mij hebben geholpen om mijn leven weer vorm te geven na het overlijden van mijn man. Vanuit je eigen kracht je leven weer oppakken, kiezen voor jezelf door goed voor jezelf te zorgen. Jij bent immers zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk.

Nu wil ik vrouwen helpen die net als ik toen, niet weten hoe ze hun eigen leven weer vorm kunnen geven. Hoe ze van het drijfzand waarop ze nu een bestaan bouwen, een sterk fundament kunnen maken. Waarop ze hun verdere leven kunnen bouwen vol geluk vanuit eigen kracht. 

Plan een gesprek.

Ben jij een vrouw die na een life event, niet meer weet hoe je je leven vorm geeft? Wil je de verantwoordelijkheid nemen om jouw unieke leven te leven? Wil je kennismaken met mij en eens praten over jouw leven? Ik wil graag jouw cheerleader zijn, mee juichen met jouw overwinningen. Het is immers veel leuker om andermans succes te vieren dan je eigen. Plan dan een afspraak in mijn (online) agenda.

 

21 daagse Challenge voor Vrouwen.

Wil jij al een kennis maken met de principes van Oola?

Geef je dan op voor de GRATIS 21 daagse Challenge voor Vrouwen.

Challenge voor vrouwen

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Afgunst
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?