Back on Track Programma

Is dit het nu?

 

Soms gebeurt er iets in het leven wat ons leven volledig op de kop zet. En weet je niet meer hoe je erboven op komt. Wat is er over van jouw dromen? Hoe zie je je toekomst voor je? Blijf je door ploeteren op drijfzand, of zorg je voor een stevig fundament waar je op kunt bouwen.

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het voelt als je toekomst door je vingers weg glipt. Na het overlijden van mijn man heb ik doelbewust en actie gericht mijn leven opnieuw vorm gegeven. Om zo een stevig fundament te bouwen voor onze kinderen, een veilige haven te creëren in een wereld die uit balans is.

Ben jij een vrouw die regelmatig zucht: “Is dit het nu?”

En ben je klaar om de teugels in de handen te nemen en de mouwen op te stropen om een leven in balans te hebben. Waarbij je zelf de regie hebt op een liefdevolle en authentieke manier.

Wil je de balans niet alleen terug tussen werk en privé, maar juist tussen in de 7 belangrijke pijlers van het leven. Dan is het Back on Track Programma iets voor jou!

De 7 pijlers van Oola.

Fitness

Zorg voor voldoende energie en vitaliteit

Finance

Laat financiële stress niet je leven beïnvloeden.

Family

Thuis is een toevluchtsoord in moeilijke tijden?

Field

Ben jij blij en passievol over je carrière?

Faith

Vind het vertrouwen en geloof in jezelf en de toekomst terug.

Friends

Vrienden en mentoren die je steunen.

Fun

Heb plezier in alles wat je doet.

10 Weken | Persoonlijk | Life changing! | Uniek in de Benelux

R

Praktisch

Een programma dat je iedere keer weer kunt oppakken.
R

Doeltreffend

Jouw passie en dromen omgezet naar doelen.
R

Accountable

Je wordt verantwoordelijk gehouden om je doelen te behalen.
R

Persoonlijk

Je persoonlijke cheerleader die er voor je is als het moeilijk wordt.
R

Essentiële Olie

Geur oliën die je ondersteunen in je dagelijks leven.

Uit Balans

Bij mij was een belangrijk deel in mijn leven zo uit balans, dat het leek alsof niets meer goed was. Door Oola en met name de persoonlijke benadering van Astrid, zag ik opeens dat er meer in het leven is dan dat ene deel dat uit balans was. Daardoor heb ik mijn negatieve spiraal kunnen doorbreken.

Nicole

When life brings you lemons make lemonade

Dit is mij lang gelukt, totdat de limonade je de neus uitkomt.

Op dat moment wist ik dat ik een duw in de goede richting nodig had. Mevrouw Astrid kwam op mijn pad en samen gingen we deze uitdaging aan. In mijn hoofd was het mistig en dan is het moeilijk om te zien welk pad dat je wil bewandelen. Door samen te kijken naar alle gebieden klaarde die mist al snel op. Ik kreeg er energie van. Het werd mij steeds duidelijker wat ik wilde en de juiste energie ging weer stromen. Heerlijk om dit te ontrafelen en tevens verrassend op welke gebieden ik via het #OolaWheel toch weer net anders scoorde dan ik dacht.

De gesprekken waren momenten waar ik naar uit keek. Fijn om samen met Astrid te kijken naar wat ik wil. Astrid was duidelijk, positief en had al snel door hoe ze mij verder kon helpen. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk en heeft een positieve verandering gebracht. De gesprekken samen waren zeer waardevol en enorm prettig.

Sandra