Hoe een geurbeleving kan zorgen

voor de groei van je bedrijf.

Een aantal jaar heb ik gewerkt bij een natuurlijke drogist. De winkel waar het altijd zo lekker ruikt. Maar om die winkel gaat het hier niet. Het gaat juist om de winkel die er tegenover ligt. Een winkel waar je vaak een tijdje moet wachten voordat je aan de beurt bent en ondertussen loop je in de winkel te ijsberen. Eindelijk ben je aan de beurt en de medewerker is een beetje opgejaagd door de hoge werkdruk. Op de één of andere manier praat je langs elkaar heen. En ga je uiteindelijk naar buiten met een gevoel van ………….

Het kan ook anders!

Je komt binnen in een winkel en het ruikt er aangenaam en je voelt je direct op je gemak. Waar het aan ligt?Je kunt je vinger er niet precies opleggen, maar het klopt gewoon. Rustig loop je tussen de rekken door op zoek naar dat juiste product. Of je moet nog even wachten voordat een medewerker bij je komt. Eigenlijk heb je niet veel tijd, maar de relaxte sfeer die er hangt zorgt ervoor dat je rustig op je beurt wacht. De vriendelijke medewerker is de rust zelve. Neemt de tijd en lost je probleem op. Sterker nog…. Je gaat naar buiten met meer dan waar je eigenlijk voor kwam.

Past geurbeleving bij jouw bedrijf?

Z

Klant beleving vergroten

Geur zorgt voor een onzichtbaar visite kaartje dat een klant (onbewust) bij blijft.

Z

Meer wellness voor personeel

Ondersteun het personeel met natuurlijke oliën.

Z

Verwijderen van ongewenste geuren

Hangt er een “vreemde” lucht in het bedrijf?

Z

Je bedrijf laten groeien

Omzet verhogen door klantbeleving en kosten verlagen door het personeel te ondersteunen.

Meer weten over de unieke mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met me op als je meer wilt weten over de mogelijkheden. Ik geef je graag meer tekst en uitleg.