challenge in je kracht staan

Challenge in Je KRACHT Staan.

Een challenge waarbij je in 7 dagen leert om in je kracht te staan. Leuk, inspirerend en mind blowing. Doe jij mee? Meld je HIER aan.

Ik geloof dat iedere vrouw een oerkracht bezit, die haar uniek maakt. Alleen weet ik ook dat niet iedere vrouw dit zo voelt. Soms voel je je machteloos en onzeker over de stappen die je zet in het leven. Of er is iets in je leven gebeurd dat je onderuit heeft gehaald. NU is het de tijd om weer in je eigen KRACHT te staan.

Hoe?

Met een krachtig en praktisch programma. Waar structuur en (onverwachte) inzichten hand in hand gaan.

Een combinatie van dromen en doelen, waarbij je ervoor kan kiezen om d.m.v. de kracht uit de natuur het maximale uit deze challenge te halen.

WIN ACTIE!!!

Onder de actieve deelnemers aan de challenge die op 4 november start verloot ik 1 complete cursus. Met alle toeters en bellen erbij!!!

Wat moet je daarvoor doen? Actief deelnemen aan de opdrachten die er zijn en een review schrijven over de challenge. En laat me weten waarom JIJ de cursus ‘Meer Balans in een Wereld uit Balans‘ wilt winnen.

 

Ja, ik doe mee met de 7 daagse Challenge in Je Kracht Staan.

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Mevrouw Astrid om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring. Uitschrijven van de e-mail lijst is altijd mogelijk via de gestuurde e-mail.

Challenge start op 4 november.

challenge in je kracht staan

Challenge in Je Kracht staan.

De challenge is iedere dag anders. Soms uitdagend, soms makkelijk. Een andere dag weer behoorlijk lastig. Iedereen doorloopt de challenge op haar eigen manier. Met als resultaat dat je steviger in je schoenen staat en het gevoel hebt dat je de controle over je leven weer in eigen hand kan hebben.

Pas dan komt jouw echte kracht boven water.

In 7 dagen neem ik je mee aan de hand.

Dag 1. Year of review, bewustwording van wat is geweest en dat je nog een mooie tijd voor je hebt.

Dag 2. Be Gratefull. Dankbaarheid is zo ontzettend sterk. Dat zal je ongetwijfeld gaan merken.

Dag 3. Waar sta je nu? Waar je bent zegt niets over wie je bent.

Dag 4. Wat is jouw OolaOne? Wat is die ene droom/doel dat je jouw kracht weer naar boven brengt?

Dag 5. Skittles & Oranges. Time management op een fun manier.

Dag 6. Ready Set Go. Maak korte metten met onzekerheid en zet die stap.

Dag 7. En nu? Grote kans dat je je krachtiger en zekerder voelt over jezelf en je leven dat je leeft. Ik deel met je wat je hierna kan doen, om dit gevoel vast te houden en nog sterker te maken. Zodat de sky echt the limit is.

Challenge in Je Kracht Staan.

Binnenkort gaan we van start.

Op 4 november gaat de reis beginnen. Je kan actief meedoen in de facebook groep voor vrouwen die hardop durven te dromen.

Of alles via de mail volgen. Aan jou de keuze. Vergeet niet om je adres gegevens aan mij door te geven, kan je een klein cadeautje van mij verwachten. Dit zal je tijdens de challenge helpen om inzichten een plaatsje te geven.

Hi PowerWoman,

Ik begeleid vrouwen na een life event, van niet weten hoe nu verder, weer Back on Track! Zodat ze weer vol zelfvertrouwen hun mooiste leven kunnen leiden.

Ik ben de cheerleader langs de kant van de weg, die juicht bij behaalde doelen en je ondersteunt als het moeilijk wordt. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik welke weg je aflegt en wijs je de goede kant op d.m.v. een praktisch en doelgericht programma. Waarbij ik essentiƫle olie gebruik om het proces te ondersteunen.

Ben dankbaar, heb vertrouwen. Leef je Oola Leven.

Astrid

Mevrouw Astrid

Ja, ik doe mee met de 7 daagse Challenge in Je Kracht Staan.

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Mevrouw Astrid om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring. Uitschrijven van de e-mail lijst is altijd mogelijk via de gestuurde e-mail.

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.