Challenge voor Vrouwen

Challenge voor Vrouwen

Een challenge vol inspiratie en waarbij je wordt uitgedaagd tot groei. Doe je mee? Meld je HIER aan.

Ik geloof dat vrouwen een oerkracht bezitten, die haar uniek maakt. Alleen weet ik ook dat niet iedere vrouw dit zo voelt. Soms voel je je machteloos en onzeker over de stappen die je zet in het leven. Of er is iets in je leven gebeurd dat je onderuit heeft gehaald. NU is de tijd om inspiratie te tanken, die je uitdaagt en zorgt voor groei.

In 21 dagen neem ik je mee op avontuur. Durf jij het aan?

Ja, ik meld me aan voor de 21 daagse Challenge voor Vrouwen.

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Mevrouw Astrid om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring. Uitschrijven van de e-mail lijst is altijd mogelijk via de gestuurde e-mail.

Challenge voor Vrouwen

Challenge voor Vrouwen

De challenge is iedere dag anders. Soms uitdagend, soms makkelijk, maar altijd vol inspiratie. Al die Aha momenten samen kunnen zorgen voor andere inzichten en dat maakt je bewust voor groei. 

Jij hebt het zelf in de hand. 

7 Belangrijke gebieden

7 Belangrijke gebieden die je samen in balans houden. Het leven bestaat uit meer dan werken en privé.

Iedere dag een ander belangrijk gebied.

7 Blockers

De Blockers houden je tegen om de balans te behouden. Het kan zijn dat je niet eens wist dat je ze had.

Iedere dag een andere blocker om door te breken.

7 Accelerators

Als je weet wat je tegenhoudt, dan is het fijn dat je ook weet wat de boel kan versnellen. In de derde week gaan we hier dieper op in. 

En is je batterij in no time weer opgeladen.

Challenge voor Vrouwen

Vol inspiratie en groei

De challenge komt in een serie van 21 mails in je inbox. Te volgen wanneer jij wilt, als je de mails in een aparte map zet. Laat je inspireren. En meld je HIER aan.

Hi PowerWoman,

Ik begeleid vrouwen na een life event, van niet weten hoe nu verder, weer Back on Track! Zodat ze weer vol zelfvertrouwen hun mooiste leven kunnen leiden.

Ik ben de cheerleader langs de kant van de weg, die juicht bij behaalde doelen en je ondersteunt als het moeilijk wordt. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik welke weg je aflegt en wijs je de goede kant op d.m.v. een praktisch en doelgericht programma. Waarbij ik essentiële olie gebruik om het proces te ondersteunen.

Ben dankbaar, heb vertrouwen. Leef je Oola Leven.

Astrid

Mevrouw Astrid

Ja, ik doe mee met de Challenge voor Vrouwen.

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Mevrouw Astrid om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring. Uitschrijven van de e-mail lijst is altijd mogelijk via de gestuurde e-mail.

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?