Bedankt voor de inschrijving!

Vanaf 4 november gaat de 7 daagse Challenge van start. Een Challenge die kan zorgen voor meer helderheid en balans. Vooral als je soms allemaal teveel wordt. 

Lees ook de rest op deze pagina door, hier staat meer aanvullende informatie. Zodat je helemaal klaar bent als de Challenge van start gaat op 4 november. En vergeet de WIN ACTIE niet!!!!

Waar is dat feestje?

Via mijn Facebook groep waar vrouwen durven te dromen worden (live) video’s en berichten gedeeld. Hier kan je actief mee doen. 👉 Link naar facebook groep.

Heb je geen facebook? Niet getreurd, ook via de mail ontvang je alle informatie en een link naar de video’s en uitleg van die dag. Je kan je reacties via een mail naar info@mevrouwastrid.nl sturen.

Vergeet in ieder geval niet iedere dag even te reageren, zodat ik weet dat je vol in de Challenge zit. En je nog kans maakt op de prijs van de WIN ACTIE!

Ondersteuning uit de natuur

Ondersteuning uit de natuur d.m.v. Essentiële Oliën.

Om het maximale uit de Challenge te halen of uit het leven gebruik ik al een aantal jaren Essentiële Oliën. Daarom mogen ze ook deze Challenge niet ontbreken. 

Speciaal voor deze Challenge heb ik een pakketje gemaakt met geurmonstertjes, die je iedere dag ondersteunen in het proces waar je in zit of doorheen gaat. Wil jij in bezit komen van dit pakketje (bijdrage €7,50). Stuur dan een e-mail naar info@mevrouwastrid.nl onder vermelding van geurmonstertje en je adres. Dan komt het pakketje naar je toe. 

 

Win actie

WIN ACTIE!!

Onder de deelneemsters die iedere dag actief meedoen EN na afloop (binnen 1 week) een review schrijven over de Challenge. Verloot ik 1 complete cursus ‘Meer Balans in een Wereld uit Balans’. Geen slap aftreksel……. maar de hele cursus met alle toeters en bellen. Ter waarde van €997.

DOE JE MEE? 

Hi PowerWoman,

Ik begeleid vrouwen, van niet weten hoe nu verder, weer Back on Track! Zodat ze weer vol zelfvertrouwen hun mooiste leven kunnen leiden.

Ik ben de cheerleader langs de kant van de weg, die juicht bij behaalde doelen en je ondersteunt als het moeilijk wordt. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik welke weg je aflegt en wijs je de goede kant op d.m.v. een praktisch en doelgericht programma. Waarbij ik essentiële olie gebruik om het proces te ondersteunen.

Ben dankbaar, heb vertrouwen. Leef je Oola Leven.

Astrid

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.