Bedankt voor de inschrijving!

Vanaf 4 november gaan we officieel van start en jij bent daarbij!!

Hieronder nog wat extra informatie over de praktische kant van de challenge. En hoe jij het maximale uit de challenge kan halen.

Vergeet ook de WIN ACTIE onderaan de pagina niet. Wie weet win jij de cursus ‘Meer Balans in een Wereld uit Balans.’ t.w.v. €997

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Ik heb iets voor je wat het wachten op de challenge leuker maakt.

Een facebook groep waar je al eens kan rondneuzen. Een groep speciaal voor vrouwen die hardop durven te dromen.

En om eerlijk te zijn…… (en dat ben ik)……. lijkt het erop dat nog niet zo heel veel vrouwen dit hardop durven te delen. Ben jij één van de eersten?

Je weet wat ze zeggen, als er 1 schaap over de dam is volgen er meer.

Je kan de groep HIER vinden. Beantwoord de 3 vragen die ik je stel. Of vermeld bij de eerste vraag dat je je aan hebt gemeld voor de challenge. Dan komt het ook goed.

Geen Facebook?

Niet getreurd, via de mail en ga ik jou ook begeleiden. Via video’s die ik deel op een speciale pagina. Ook als je vragen hebt of iets met mij wilt delen dan kan dat via e-mail of via een berichtje via whatsapp. Wat voor jou het handigst is. 

In ieder geval zijn we de hele week bezig.

 

Ondersteuning uit de natuur

Ondersteuning uit de natuur d.m.v. essentiële olie.

Om nog meer helderheid en het maximale uit de challenge te halen, heb ik een pakketje oliën samengesteld, waarmee je ieder thema aanraakt. Dit kleine pakketje met geurmonstertjes helpt je door de dag heen. 

Optioneel.

De challenge is zonder olie ook al bijzonder genoeg en zal je voldoende prikkelen om je meer helderheid en balans te geven. Maar wil je de maximale ervaring hebben dan kan je mij een e-mail sturen naar info@mevrouwastrid.nl waarin je je adres vermeld. Je ontvangt dan een betaalverzoek voor een kleine bijdrage van €7,50.

Win actie

WIN ACTIE

Doe jij alle 7 dagen mee, door reacties te geven op berichten, door vragen te stellen. Gewoon door te laten zien dat je deze challenge serieus neemt. EN stuur je na afloop (binnen 7 dagen) mij een berichtje met hoe je de challenge vond en wat je ervan hebt geleerd. Dan maak je kans op mijn pronkstuk. 

De cursus ‘Meer Balans in een Wereld uit Balans’

Geen slap aftreksel van…. maar de hele e-cursus van voor naar achter. Inclusief alle bonussen die erbij horen. (t.w.v. €997)

Hi PowerWoman,

Ik begeleid vrouwen, van niet weten hoe nu verder, weer Back on Track! Zodat ze weer vol zelfvertrouwen hun mooiste leven kunnen leiden.

Ik ben de cheerleader langs de kant van de weg, die juicht bij behaalde doelen en je ondersteunt als het moeilijk wordt. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik welke weg je aflegt en wijs je de goede kant op d.m.v. een praktisch en doelgericht programma. Waarbij ik essentiële olie gebruik om het proces te ondersteunen.

Ben dankbaar, heb vertrouwen. Leef je Oola Leven.

Astrid

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.