essentiële oliën feestdagen

 

Hoe kan je beter de kracht van Essentiële Olie uitleggen, dan aan de hand van een waargebeurd verhaal.

Als je leven anders loopt……..

dan je gepland had dan komt het aan op veerkracht, energie en motivatie. Nadat bij mij een kwaadaardige tumor werd geconstateerd, twijfelde ik geen moment en besloot dat mijn onderbeen geamputeerd moest worden. Een onmiskenbaar kantelpunt in mijn leven…….  

Zo begint het inspirerende verhaal van Paul. Hij raakte me met zijn verhaal, en ik wilde graag meer weten. In eerste instantie niet om hem te helpen, maar ik voelde dat er meer achter zijn verhaal schuil ging. Ik voelde zijn moed en kracht.

Pak het leven bij de lurven.

Zijn moed omdat hij zijn leven helemaal om heeft gegooid. Van carrière tijger naar een vader die zijn verantwoordelijkheid neemt voor zijn kinderen. Zijn kracht om het leven bij de lurven te pakken en nieuwe kansen te creëren en nieuwe doelen na te streven.

Zijn verhaal wilde ik graag vertalen in de taal van Essentiële Oliën. Want ik hoorde dat hij zijn lichaam voorbij aan het lopen was. Nieuwsgierig als ik ben, heb ik hem gescand d.m.v. de iTOVi scan.

lees ook: Mijn iTOVi scan is gearriveerd.

Een scan die in een paar minuten een reeks oliën laat zien die jou kunnen ondersteunen. De uitslag van deze scan bevestigde wat ik al hoorde. Voor zijn hersenen zat zijn onderbeen er nog aan, terwijl hij afscheid had genomen van zijn been en weer verder is gegaan met leven.

Nadat hij een paar maanden geleden gestart is met het gebruik van de geadviseerde oliën, schreef hij onderstaand bericht. 

Astrid, ik wil jou enorm bedanken…

voor je mooie geschreven analyse, maar nog veel meer voor het maken van de passende match tussen mij en een aantal van je oliën. Je hebt mij goed weten analyseren en bent zeer vakkundig te werk gegaan, uiteraard op jou eigen Mevrouw Astrid manier, waardoor het lekker laagdrempelig, met humor en enorm vertrouwd voelt.

Ik wil jou dan ook ten zeerste aanbevelen bij eenieder die een soortgelijke ervaring wil ondergaan.

Lees hier het hele verhaal.

Ben jij ook geïnspireerd geraakt en wil jij een olie analyse hebben van jouw verhaal? Klink hier voor meer informatie.

Of plan hieronder een afspraak in mijn agenda in. 

 

De kracht van essentiële olie.
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?