Voor mensen die de controle over hun leven terug willen.

Pieker jij hierover?

r

Onzeker

Je voelt je onzeker over de toekomst. Je weet niet meer wat jouw dromen zijn.
r

Machteloos

Je hebt het gevoel dat je niet de controle hebt over het leven. Je wordt geleefd.
r

Is dit het nu?

Vandaag was een sleur, waarin je vele ballen in de lucht houdt. En morgen weer zo’n dag.
R

Balans

Meer balans, zodat je zelfs tijd over houdt voor jezelf.
R

Dromen

Geef je toekomst weer kleur door je dromen helder te maken.
R

Ooh-La-La

Je kan de wereld weer aan. Jij hebt de teugels van je eigen leven in de hand.

Ik help je om na tegenslag, je leven weer op de rails te krijgen. Weet je niet waar je moet beginnen? Je mag beginnen met dromen. Daarna ga je op pad, waarbij ik naast je loop om je aan te moedigen. En je op het juiste pad houdt.

Vaak bestaat een lifestyle programma uit losse tools die je wel het Aha moment laten beleven, maar je niet leren HOE je de draad op pakt en vasthoudt.

Cursus

Verleden

Geef het verleden een plaats.

Heden

Hoe is het nu?

Toekomst

Waar wil ik naar toe?

Hoe?

Praktisch en doelgericht.
Cursus

Meer Balans

Omdat je precies weet waar je aandacht hoort te liggen en waar niet.

Tijd Over

Het leven bestaat niet alleen uit werken en poetsen. Je hebt tijd voor leuke dingen.

Toekomst Muziek

Een toekomst die als muziek in de oren klinkt. En jij hebt het zelf in de hand.
Cursus meer balans
cursus

Kleine stapjes samen maken hele grote stappen.

In kleine stapjes neem ik je mee aan de hand, zodat jij op het eind weet hoe je grote stappen kan zetten. Sterker nog, al ziet wat voor een grote stappen je al gezet hebt.

In totaal 4 grote stappen, die ik onderverdeeld heb in 15! kleine stappen. Met om het af te maken 3 kersen op de taart als Bonussen. Deze bonussen maken het helemaal af. Hier gebeurt de magie!

DIT KRIJG JE VOOR €997!

Cursus

Een Terug Blik.

Deze module bestaat uit 2 lessen en een bonus. Waarbij je even terug kijkt op je leven om vandaar uit alleen nog maar vooruit te kijken.
Cursus

Waar Ben Je?

In totaal 8 lessen en een kers op de taart weet je waar je bent. Na die 8 lessen weet je hoe jouw wiel rolt. De kers op de taart laat je zien waarom.
Cursus

Waar Wil Je Naar Toe?

Deze lessen staan in het teken van dromen en visualiseren. Na deze module weet je precies waar je naar toe wilt. De toekomst is nog nooit zo duidelijk geweest.
Cursus

Hoe Kom Je Daar?

In deze module vallen de puzzelstukjes allemaal op de plaats. Na deze module heb jij de tools in handen die nodig zijn om de balans te behouden.
Cursus

Welkomst Pakket

De leukste dingen zitten in een doosje.

Twv. € 50

Essentiële Olie

Speciaal voor jou uitgezocht en bij je thuis bezorgd.

Valve & Hub

Van belang voor een goed functionerend wiel.

B & A

Ready Set Go!

Hier vindt de magie plaats.

Accountability

12 maanden lang houd ik je online verantwoordelijk

Meer Balans in een Wereld uit Balans.

Om zeker te zijn dat wij bij elkaar passen is een gesprek een eerste stap die je zet. Daarom hoef je ook niet direct het volle bedrag te betalen, maar eerst een aanbetaling. Zijn wij na het gesprek géén match en kies je ervoor om niet samen met mij te werken aan meer balans in je leven. 

Dan krijg je je aanbetaling van €299 terug. 

cursus

Uit Balans

Bij mij was een belangrijk deel in mijn leven zo uit balans, dat het leek alsof niets meer goed was. Door #Oola en met name de persoonlijke benadering van Astrid, zag ik opeens dat er meer in het leven is dan dat ene deel dat uit balans was. Daardoor heb ik mijn negatieve spiraal kunnen doorbreken.

Nicole

Cursus

When life brings you lemons make lemonade

Dit is mij lang gelukt, totdat de limonade je de neus uitkomt.

Op dat moment wist ik dat ik een duw in de goede richting nodig had. Mevrouw Astrid kwam op mijn pad en samen gingen we deze uitdaging aan. In mijn hoofd was het mistig en dan is het moeilijk om te zien welk pad dat je wil bewandelen. Door samen te kijken naar alle gebieden klaarde die mist al snel op. Ik kreeg er energie van. Het werd mij steeds duidelijker wat ik wilde en de juiste energie ging weer stromen. Heerlijk om dit te ontrafelen en tevens verrassend op welke gebieden ik via het #OolaWheel toch weer net anders scoorde dan ik dacht.

De gesprekken waren momenten waar ik naar uit keek. Fijn om samen met Astrid te kijken naar wat ik wil. Astrid was duidelijk, positief en had al snel door hoe ze mij verder kon helpen. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk en heeft een positieve verandering gebracht. De gesprekken samen waren zeer waardevol en enorm prettig.

Astrid, bedankt voor het vinden van mijn eigen weg. Dat je die mist hebt laten optrekken en voor alle duidelijke handvaten.  De weken vlogen voorbij en nieuwe energie is weer gaan stromen. Ik ben je zeer dankbaar daarvoor.

Sandra

Deelneemster VIP Programma

Q & A

Is er een niet goed – geld terug regeling?

Je hebt altijd een (wettelijke) 14 dagen bedenktijd, nadat je hebt aangekocht. Lees ook de algemene voorwaarden door. Mijn advies is dan ook om binnen de 14 dagen het 1 op 1 gesprek in te plannen. Als je dan wilt starten is 1 druk op de button in de welkomstmail voldoende om het wiel in gang te zetten. Na de 14 dagen is er geen geld terug.

Wanneer betaal ik het tweede gedeelte van de cursus?

Het tweede gedeelte betaal je na het 1 op 1 gesprek. Hiervoor ontvang je een link, na de betaling zal je de eerste les automatisch krijgen thuis gestuurd als ook het bonuspakket.

Is de cursus ‘Meer balans……’ iets voor mij?

Als jij iemand bent die door de beslommeringen van alle dag, of door een life event, niet meer weet HOE jij de controle terug kan krijgen over je eigen leven. Dan is deze cursus zeer geschikt. Vooral als jij je onzeker en machteloos voelt. Je weet dat je iets moet veranderen, maar je weet niet HOE? Ik laat je zien en ervaren hoe je de balans in een wereld die uit balans is weer terug kan krijgen. Op een leuke, educatieve, en life changing manier.

Wanneer start het programma?

Omdat iedereen anders is en in een andere fase zit, start dit programma als het jou uitkomt. Binnen een paar dagen nadat je het programma hebt aangekocht. 

Krijg ik de hele cursus in 1x?

Nee, je krijgt iedere week een nieuwe les. Zodat je ook zeker weet dat het geen dat je geleerd of ervaren hebt ook een plaatsje heeft en je vandaar uit verder kan. Mijn advies is om de lessen op te slaan in een aparte map, zodat je het programma iedere keer weer kan gebruiken.

Waar bestaat de cursus uit?

Oh, hier word ik zo blij van!!! Ik houd van cadeautjes, jij ook? Na het 1 op1 gesprek krijg je een doos thuis gestuurd met daarin het welkomstpakket en de persoonlijk voor jou uitgezochte essentiële olie (twv 50 euro). Allemaal leuke dingen wat je tijdens de cursus kan gebruiken. Bijzonder is het persoonlijke boek, waar jij de belangrijkste zaken in gaat uitwerken. Dat blijft een naslagwerk voor het leven.

De lessen komen digitaal via de mail naar je toe. Met daarin video’s over de les, een playlist met muziek en het werkboek van die les. Iedere les heeft ook ‘huiswerk’, dit zijn leuke en inzicht gevende oefeningen. 

Is er extra begeleiding?

Ja, zeker! Ik ben immers jouw cheerleader. Via een privé facebook groep plaats ik video’s, ga ik live en beantwoord ik vragen. Vieren we feest en wie weet vind je wel een buddy of gelijkgestemde in de groep. Vergeet niet dat vragende mensen geholpen kunnen worden. Dus stel vooral je vragen, deel je succes en ben dankbaar, dan zal je zien dat het nog leuker en gemakkelijker wordt om de balans terug te vinden in een wereld die uit balans is.

Wat als ik persoonlijk gecoacht wil worden?

Als jij echt de hele cursus 1 op 1 gecoacht wilt worden, dan adviseer ik je het VIP programma back on track. Naast alle voordelen van de online cursus ook een uitgebreid pakket essentiële oliën EN tussen iedere les een persoonlijk gesprek. Waarin ik je begeleid, liefdevol prikkel en je aanmoedigt. Daarnaast heb je ook gewoon toegang tot de facebook groep.

 

Cursus
Fijne Tool

Wat een fijne tools heb jij mij gegeven. dit kan ik altijd blijven gebruiken als ik van mijn pad af raak. Dank je wel.

Leontien

Cursus
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?