Een steun in de rug

Een steun in de rug.

In 2003 kregen we een beeldje van mijn schoonouders. Het was na de diagnose die mijn toenmalige man kreeg. Een kwaadaardige hersentumor. Het beeldje dat een steun in de rug uitbeeldt op een blokje marmer.

Laat steun nu net dat zijn dat we de komende jaren hard nodig hadden. Die kregen we van familie en bekenden. Het beeldje kreeg een prominente plek in de woonkamer.

Tot in 2005 het onvermijdelijke gebeurde, mijn man kwam te overlijden. Het fundament is weggeslagen uit mijn leven. Hoe lief bedoeld, maar als de afgrond onder je voeten weg is, dan is die steun in de rug niet altijd voelbaar. Je bent immers bezig met het bij elkaar houden van je leven of wat daar van over is.

Lees mijn hele verhaal: Over mij.

Een fundament is fundamenteel.

Het enige waar je op hoopt is dat je weer vaste grond onder je voeten voelt. Ook dat zie ik terug in het beeldje dat nog steeds een prominente plek heeft in de woonkamer. Het beeld staat op een stevig marmeren blokje. Dit blokje staat voor het fundament.

Steun in de rug en een stevig fundament gaan dan ook hand in hand. En het mooist is als die beide in balans zijn. Soms ben je bezig met het fundament, en een andere keer rust je even uit en laat je anderen voor je zorgen.

Een waardevol gesprek.

De afgelopen jaren is dat beeldje steeds waardevoller voor mij geworden en inmiddels staat het voor wie ik ben en wat ik voor anderen wil betekenen. Vooral voor degene die het fundament kwijt zijn en/of wel een steun in de rug kunnen gebruiken.

Een waardevol gesprek waarna je opluchting en je niet meer zo eenzaam voelt. Waarbij ik luister, vragen stel en je het eerste zetje in de rug geef. Dit eerste ontdekgesprek is altijd vrijblijvend en gratis.

Plan je ontdekgesprek in.

Doorbraak sessie.

Als je naast dat zetje wilt werken aan een fundament, dan adviseer ik een doorbraak sessie. Hiermee ruim je de puin op en krijg je helder wat je te doen staat. Deze doorbraak sessie is persoonlijk en wordt ondersteund door essentiële oliën.

Klik hier voor meer informatie over een doorbraaksessie.

Meer balans in een wereld uit balans.

Wil je serieus aan de slag met het opbouwen van een stevig fundament waarop je kunt bouwen aan je verdere leven. Dan is de e-cursus ‘Meer balans in een wereld uit balans’ een uitkomst.

In 3 maanden tijd, weet je waar je bent. Waar je naar toe wilt en hoe je daar komt. Of wil je liever gedurende 1 jaar iemand naast de zijlijn hebben die je bijstuurt en ondersteunt in wat je doet, dan is mijn Back on Track programma een goede match.

Ik gun jouw een fundament om op te bouwen, dat niet na iedere tegenslag instort en je opnieuw moet beginnen.

En ik gun jou de steun in de rug die je verdient.

Liefs,

Mevrouw Astrid 👒💋

Een steun in de rug

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Steun in de rug
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?