essentiële oliën feestdagen

5 Tips om met Essentiële Oliën de Feestdagen door te komen.

Essentiële oliën zijn mijn geheime wapen. Het is de magie die ik gebruik om vrouwen weer in hun kracht te zetten, naast een bewezen effectief programma. Vandaag duik ik dieper in de werking en kracht van de essentiële oliën.

De geur en werking van de essentiële olie, zorgen dat blokkades makkelijker overwonnen worden, je rustiger blijft tijdens de feestdagen. Je kan zelfs sfeer beïnvloeden met essentiële oliën. Dat is vooral handig tijdens de feestdagen als je opziet tegen het ‘gezellig’ samen zijn met familie.

In deze blog deel ik 5 Tips om met Essentiële Olie de Feestdagen door te komen.

Tip 1 om met Essentiële Oliën de Feestdagen door te komen.

Kerstinkopen zonder stress.

Als je net als ik snel overprikkeld bent door grote groepen mensen die maar 1 doel voor ogen hebben, Kerstinkopen doen. Dan kan het zomaar voorkomen dat ik na de eerste winkel al mijn boeltje pak en naar huis ga, om vervolgens alles online te bestellen. Ook al wil ik veel liever de lokale ondernemer steunen.

Daarom scherm ik mij af met een olie, zodat ik niet zo snel overprikkel raak. Merk ik dat door de drukte mijn hartslag omhoog gaat dan gebruik ik een kalmerende olie. Op deze manier kan ik oprecht genieten van het kerstshoppen. Gelukkig merk je de werking van essentiële olie nog 3 tot 6 uur na het aanbrengen. Tijd genoeg zou ik zeggen om alles in huis te krijgen.

Lees ook: 3 Tips over Essentiële Oliën.

Tip 2 om met Essentiële Oliën de Feestdagen door te komen.

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Niets is fijner om daarna in een huis te komen, waar de kaarsjes branden en het heerlijk ruikt. Sommigen kunnen niet wachten met het opzetten van de kerstboom als de wintertijd is ingegaan. Wij hebben thuis een wedstrijd wie de eerste kerstboom spot. En geloof het of niet, het wordt ieder jaar vroeger.

Maar die kunstkerstbomen ruiken niet zoals een echte kerstboom. Dus een geur in huis verspreiden die de Feestdagen al een stukje dichterbij brengt is dan heerlijk. Sommige mensen houden van die echte dennenlucht, andere houden meer van sinaasappel met kruidnagel. Voor iedereen is er een passende geur te vinden die de sfeer in huis verhoogt.

Door al eerder in huis de juiste sfeer te ‘beïnvloeden’ door middel van geur, zal je merken dat de aanloop naar de feestdagen soepeler verlopen.

Lees ook: Een slimme meid is op de feestdagen voorbereid.

Tip 3 om met Essentiële Oliën de Feestdagen door te komen.

Dubbele werking.

Niet alleen door de geur breng je sfeer in huis. Een goede kwaliteit essentiële olie, doet zoveel meer. Laatst zei iemand tegen me. “Astrid, die goedkope geur komt niet bij me binnen. Ik ruik hem wel, maar het doet niets met me.” Precies, dat is ook wat er gebeurt met de geuroliën of goedkope merken essentiële olie.

Ze ruiken wel, maar de werking zit er niet in. Synthetische geuroliën bevatten alleen een geurprofiel en verder niets. Goedkope oliën zijn zover verdund en door verwerkt dat de werking van de natuurlijke olie is verdwenen.

Iedere goede kwaliteit essentiële olie heeft een drie dubbele werking. Een olie kan je gebruiken als middel om chemische producten te vervangen in je huishouden. Of kleine  (lichamelijke) ongemakken ondersteunen (werking 2). Maar het mooiste is dat zelfs op mentaal/emotioneel gebied en nog dieper op spiritueel gebied (voor degene die daar open voor staan) de essentiële oliën werken.

Om die diepere lagen te bereiken is het belangrijk om iemand te zoeken die hier ervaring mee heeft. Zo vertaal ik jouw verhaal in de taal van de oliën. Wat iedere keer weer voor verrassende en mooie resultaten oplevert.

Lees ook: De Kracht van Essentiële Olie

Tip 4 om met Essentiële Oliën de Feestdagen door te komen.

 Feestdagen zonder zorgen.

Gourmetten, samen koken, drukte, gezelligheid. Klinkt idyllisch en past perfect bij de feestdagen. Alleen zijn sommige vrouwen na de feestdagen aan het eind van hun latijn. Omdat niet in elk gezin het allemaal rozengeur en maneschijn is. Voor sommige vrouwen is het op de tenen lopen, zorgen dat de sfeer goed blijft. Die al misselijk worden als je ’s morgens de woonkamer in komt en het aroma van de avond van te voren weer tegemoet komt. Of toch misselijk van het vele eten.

Ook tijdens de feestdagen kan je essentiële olie gebruiken om de sfeer te beïnvloeden, ongewenste geuren te verwijderen en je darmen te ondersteunen.

Tip 5 om met Essentiële Oliën de Feestdagen door te komen.

Investeer in een goede kwaliteit essentiële olie.

Je bent vast en zeker al een keer de oliën van Young Living tegen gekomen en geschrokken van de prijs. De oliën zijn niet duur, het is veel geld in 1x.

Weet dat je met een paar flesjes al een heel eind komt? Het start pakket is daarom het geld dubbel en dwars waard. Inmiddels zijn er een heleboel mensen die je kan aanspreken en via wie je de oliën kan bestellen. Kies iemand die verstand van zaken heeft, die je op een goede manier begeleid, zodat jij het maximale uit de oliën kan halen. Op een manier die bij jou past. Dan is het de beste investering die je kan maken voor je gezin.

Ik stel geen diagnose, behandel niet, schrijf geen medicijnen voor en geef geen medisch advies. Ook al zijn de essentiële oliën van Young Living veilig om te gebruiken, ik raad altijd aan om bij medische klachten of voorgeschreven medicatie eerst met je huisarts te overleggen voordat je overgaat tot het gebruik van essentiële oliën. Daarnaast wordt alle aansprakelijkheid voor schade, direct of indirect, als gevolg van het gebruik van informatie, geheel uitgesloten.

kennismaking gesprek

Boek in mijn online agenda een gratis 30 minuten gesprek in. Om elkaar te leren kennen en op welke manier ik jou zou kunnen helpen. 

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Een eerste stap die je kan nemen om weer in je kracht te staan is de planner aan te vragen en je aan te melden bij de facebook groep voor vrouwen die hardop dromen. En die eerste dromen gaan opschrijven.

Een droom is pas groot genoeg als je hem met samengeknepen billen opschrijft en het zweet je uitbreekt.

Deel jouw dromen in de facebook groep.

essentiële oliën feestdagen
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?