Essentiële oliën, veilig in gebruik

Je zintuigen prikkelen door middel van geuren.

Het ruiken van geuren is 1 van de belangrijkste zintuigen. Het waarschuwt voor gevaar en is van belang bij het creëren van herinneringen. Tegenwoordig willen we gewoon dat het lekker ruikt, maar eigenlijk is dat zonde. Want geuren doen zoveel meer.  

 

Geurherinnering

Een nieuwe geurherinnering kan je ondersteunen in nieuwe situaties.

Mentale balans

Door de keuze van de juiste geur sta je sterker in je schoenen en kan je tegen een stootje.

Essentiële Olie

De kracht uit de natuur, zonder chemicaliën. Eenvoudig in gebruik.

Voor groot en klein

Essentiële olie is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Gebruik deze superpower.

“You don’t need an inspirational quote.

You need essential oils”

— @lightandlotus —

Gezonde lifestyle.

Essentiële oliën dragen bij aan een gezonde lifestyle. Ze vervangen chemicaliën in veel gangbare (verzorging) producten. Zorg voor goede en pure essentiële oliën. Ik werk met de oliën van Young Living. Ieder flesje is gecontroleerd en van gecontroleerde teelt. Wil jij starten met een gezonde lifestyle, via de button hieronder kan jij je oliën bestellen. Dan kies je automatisch voor mij om jou te begeleiden naar een gezondere lifestyle voor jou en je gezin.

Jouw verhaal vertelt in de taal van de oliën.

Naast een gezondere lifestyle zorgen essentiële oliën voor meer balans in het leven.

  • Meer zelfvertrouwen
  • Mentale balans
  • Concentratie verhogen
  • Stress verminderen

Omdat er zoveel verschillende essentiële oliën zijn, met elk hun eigen unieke kracht, kan het moeilijk zijn om de juiste olie uit te kiezen.

Kracht van de plant.

Mijn kracht is het om uit jouw unieke verhaal de taal van olie terug te horen. Toen ik tijdens mijn opleiding tot Klassiek Homeopaat al een inkijkje kreeg in de energie van de materica. Zag ik patronen terug tussen de planten en hoe mensen zich uiten. Des te beter het patroon van de plant overeenkomt met jouw verhaal, des te groter is het effect van de essentiële olie.

iTOVi scan.

Omdat de keuze reuze is, kan ik de hulp inschakelen van een klein en handzaam apparaatje. Dat in 2 minuten, jou scant en daarna aangeeft welke oliën jou kunnen ondersteunen. In combinatie met jouw verhaal, kies ik dan de best passende olie.

Lees hier mijn blog over de reis van de iTOVi scan.

Zodat je zowel lichamelijk als mentaal/spiritueel ondersteund wordt, waardoor je meer in balans bent en je beter kunt focussen op je dromen en doelen. Vaak heb ik al voldoende aan jouw verhaal alleen, de iTOVi scan is een hulpmiddel. Plan hieronder je gratis 30 minuten gesprek in, om met elkaar kennis te maken en om te kijken of je jouw verhaal vertelt wilt hebben in de taal van de olie. 

Gebrek aan Focus

Gebrek aan Focus

Gebrek aan focus, wat doe je eraan? Vaak wordt er gezegd, ‘je krijgt waar je je op focust.’  Het maakt niet uit of je je focust op een gezonder lifestyle, schuldenvrij zijn of een nieuw doel behalen in je werk. Je zal er de nodige tijd en energie aan moeten besteden....

read more
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?