Morgen kan alles anders zijn.

De afgelopen weken en maanden zijn niet makkelijk geweest. Maar morgen kan alles anders zijn… 

Volgende week gaan de scholen weer open. Laten we niet praten over een achterstand die sommige kinderen hebben opgelopen. Laten we uitgaan van een nieuwe beginsituatie. 

Iedere maand is er een nieuwe gezINspiratie waarin ik je een kijkje gun in mijn privé leven. En een kijkje in mijn gedachten… 

Deze maand deel ik in de gezINpiratie mijn 3 tips hoe ik het hoofd koel houd in tijden van crisis. Hoe ik overeind blijf, ondanks een druk leven met een huishouden met 3 kinderen, echtgenoot, een konijn (die denkt dat hij een kat is) en een eigen business. 

Een van de tips is Oranges and Skittles.

Oranges zijn de belangrijke zaken in het leven. De Skittles de ruis, en de zaken die ook gedaan moeten worden, maar niets bijdragen aan je dromen of ervoor zorgen dat je doel binnen handbereik komt.

Focus iedere dag op minimaal 3 Oranges, dat zijn dan bijna 1000 stappen per jaar die je hebt gedaan om je doel te bereiken. Kan je je voorstellen wat je kunt doen in 1000 stappen?

Lees hier verder in de gezINspiratie van deze maand.

En bekijk deze video, waarin Troy Amdahl (1 van de Guys die Oola ontwikkeld hebben) het belang uitlegt van Oranges and Skittles.

Vind je het leuk om automatisch de gezINspiratie in je inbox te krijgen, dan meld je aan via deze link. Dan mis je niets meer…

Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?