Help mijn poetsvrouw is weg! 3 Tips

Help mijn poetsvrouw is weg!

Sinds kort is mijn poetsvrouw er vandoor, ze heeft me zomaar in de steek gelaten. Niet dat je veel aan haar had. Ze hing continu met haar neus boven de allesreiniger die ze gebruikt, maar verder was het nogal een nieuwsgierig typje die dezelfde neus ook in mijn zaken stak.

Maar goed, ze is dus weg. En sta ik er alleen voor. Helemaal alleen om het huis te poetsen. Ik heb een gevoelige huid, die niet zomaar alles kan verdragen. Toen ik opzoek ging naar de poetsspullen, kwam ik de fles allesreiniger tegen van de poetsvrouw. Toch benieuwd wat daar zo bijzonder aan is. Mijn poetsvrouw gebruikt de Thieves Allesreiniger van Young Living. Er is zelfs een compleet startpakket voor een vliegende start.

Help mijn poetsvrouw is weg! Tip 1.

Kies voor een duurzaam en natuurlijke reiniger.

Allereerst viel mij op dat er geen grote waarschuwingstekens op de fles staan. Geen synthetische ingrediënten, maar puur natuur en er uitziet als vloeibaar goud. Er stond zelfs een verdunningsschema op, niet van, doe 3 doppen op 10 liter. Nee, eerder van verdun 1 deel met x delen om verschillende concentraties te maken voor diverse doeleinden.

Geconcentreerd, dus meer mogelijkheden.

Wat????? Ik kan van 1 fles meerdere soorten reinigers maken? Nee maar, dat is handig en zuinig. De helft van mijn keukenkastje (veilig op slot voor kinderhanden) kan ik opruimen.

Bizar gewoon. Hoeveel tijd winst mij dit oplevert, een sprayflacon en een vochtig doekje is alles wat je nodig hebt. Sprayen, vegen klaar! Een kind kan de was doen. Tijdwinst betekend meer tijd voor andere dingen, bijvoorbeeld een spelletje spelen met je kinderen. Of een extra rondje met de hond.

Zie de video hieronder voor 3 doeleinden van 1 product.

Affiliatie marketing.

In deze blog heb ik affiliatie marketing geplaatst, waarbij ik producten of diensten van anderen promoot en een financiële beloning krijg voor elk verkocht product. Ik ben hier uitermate selectief in en promoot alleen producten die ik ook daadwerkelijk zelf gebruik of heb gebruikt.

Help mijn poetsvrouw is weg! Tip 2.

Een natuurlijke reiniger hoeft niet duur te zijn. Meestal zijn deze producten zuinig in het gebruik, en vervangen meerdere schoonmaak middelen. Waardoor je uiteindelijk goedkoper uit bent onder de streep.

Zoek een natuurlijke reiniger die bij je beurs past. Zo ben je niet alleen duurzaam bezig, maar zorg je ook beter voor je gezin. En dat is nu net de balans waar het om gaat.

Lees ook: 7 stappen voorjaarsschoonmaak Oola stijl

Help mijn poetsvrouw is weg! Tip 3.

Maak poetsen leuk. Gebruik spullen waar je blij van wordt.

Ondanks dat de poetsvrouw met de noorderzon is vertrokken en ik zelf aan de slag moet met de poetsloemel. Merk ik dat poetsen ook ontspanning kan zijn. Het liefst poets ik als er niemand thuis is. Radio aan, volume op oorverdovend en Sjeng oan de geng……. Hard en vals meezingen, dansen en een fris en fleurig huis. Wie wordt daar nu niet vrolijk van? 

Ondanks dat poetsen een noodzakelijk kwaad is, geeft het ook ruimte voor plezier. en is het net als in het echte leven. Je moet zelf de slingers ophangen. 

 

Gratis Life Planner.

Als extraatje heb ik een planner voor je gemaakt. Want die tijd die je overhoud met duurzaam en slim poetsen wil je natuurlijk wel goed besteden. Deze planner is geen gewone planner. Het is een planner die uitgaat van dromen. Jouw dromen! Terwijl je de vloer dweilt laat je gedachten dan eens gaan over je dromen. 

Met de planner kan je jouw dromen vorm gaan geven. Zodat je meer balans hebt in een wereld uit balans. 

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Help mijn poetsvrouw is weg! 3 Tips
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?