06 1295 1050
astrid@mevrouwastrid.nl

Sinds kort is mijn poetsvrouw er vandoor. Ze heeft me zomaar in de steek gelaten. Niet dat je veel aan haar had, ze hing continu met haar neus boven de allesreiniger die ze gebruikt. Verder was het nogal een nieuwsgierig typje die dezelfde neus ook in mijn zaken stak.

Maar goed, ze is dus weg. Nu sta ik er alleen voor. Helemaal alleen om het huis te poetsen. Nu heb ik een gevoelige huid, die niet zomaar alles kan verdragen. Toen ik opzoek ging naar de poetsspullen, kwam ik de fles allesreiniger tegen van de poetsvrouw. Toch benieuwd wat daar zo bijzonder aan is.

Allereerst viel mij op dat er geen grote waarschuwingstekens op de fles staan. Geen synthetische ingrediënten, maar puur natuur en er uitziet als vloeibaar goud. Er stond zelfs een verdunningsschema op, niet van, doe 3 doppen op 10 liter. Nee eerder van verdun 1 deel met x delen om verschillende concentraties te maken voor diverse doeleinden.

Wat????? Ik kan van 1 fles meerdere soorten reinigers maken? Nee maar, dat is handig en zuinig. Ik kan gewoon de helft van mijn keukenkastje (veilig op slot voor kinderhanden) opruimen.

Bizar gewoon. Hoeveel tijd winst mij dit oplevert, een sprayflacon en een vochtig doekje is alles wat je nodig hebt. Sprayen, vegen klaar! Een kind kan de was doen. Tijdwinst betekend meer tijd voor andere dingen, bijvoorbeeld een spelletje spelen met je kinderen. Of een extra rondje met de hond.

Wat zou jij doen met meer tijd? Laat het me weten…….