Hoe creëer je een droomleven.

Wat is het geheime ingrediënt wat toppers gebruiken om hun droomleven te bereiken?

Je bent geen ongelukje. Je bent geboren als een uniek persoon niet alleen om de bevolkingsgraad in stand te houden, maar om mensen te inspireren en te motiveren. 

Helaas zijn bij de meesten van ons, onze diepste wensen vervlogen door wat anderen willen dat we doen. Je hebt een diploma behaald omdat je ouders dat een verstandige baan vinden waar geld in te verdienen is. Terwijl je eigenlijk schrijver had willen worden, aangezien je je blij en happy voelt als je aan het schrijven bent. 

Als je dit bekend in de oren klinkt, weet dat je niet alleen bent. We zijn het gewend om anderen een plezier te doen, politiek correct te zijn, onze rekeningen te betalen en de toekomst “zeker te stellen”. Waardoor we verder van ons eigen pad zijn geraakt van onze eigen dromen. 

Tel daar nog eens een gebeurtenis bij die je leven helemaal op de kop heeft gezet. Dan kan ik uit eigen ervaring vertellen dat je het gevoel hebt het recept van de giftige appel van Sneeuwwitje aan het bereiden bent. 

Lees ook: Mijn verhaal. 

Passie.

Maar wat is het geheime ingrediënt voor een droomleven? Het begint met passie. Ondanks dat je leven op de kop staat, ergens is er nog dat smeulend vuurtje dat alleen maar aangewakkerd hoeft te worden. Passie helpt je om je doelen te behalen en je leven te veranderen. Ook al heb je niet de kennis, contacten, financiële middelen of kansen op dit moment. 

Wat kan je NU doen om meer passie en purpose (vind ik een passievoller woord dan ‘de bedoeling’) in je leven te krijgen?

Wat is jouw passie?

Boem! Ik val maar direct met de deur in huis. Bedenk eens wat je het liefste de hele dag zou willen doen en alles voor over hebt om je doel te bereiken. Het zorgt ervoor dat je het besef van tijd verliest. Het tovert een lichtje in je ogen en je kan zonder problemen hier de hele dag mee bezig zijn. JIP! Dat is waar je passie ligt!

Lees ook: 3 tips voor meer focus en energie.

Verander je passie in je ultieme carrière.

Veel mensen zijn zo bezig met zich staande te houden op het pad waarop ze zich nu bevinden. Dat ze geen tijd meer over hebben voor datgene waar ze van houden. Heb je je weleens gerealiseerd dat social media, e-marketing en andere technologieën het mogelijk maken om op een andere manier een carrière op te bouwen? Talloze bedrijven en carrières zijn ontstaan uit passie. Een passie voor een chemicaliën vrij leven, schrijven, haken, bullet journalling, ontspullen en opruimen. De voorbeelden zijn eindeloos. 

Tegenwoordig is het meer dan ooit mogelijk om je passie om te vormen tot een 3 sterren gerecht die je een full time baan en dito inkomen geeft. Of tot een snelle snack die leuke extra’s mogelijk maakt. 

Vind wat je van nature graag doet.

Daarvoor moet je de rust vinden en tot jezelf komen. De beslommeringen van alledag zorgen ervoor dat je de dag wel gevuld krijgt, maar zorgen ervoor dat je geen tijd meer overhoudt voor wat je graag doet. Passie en Purpose worden begraven onder het betalen van rekeningen, boodschappen doen en alledaagse stress. 

Door doelen te stellen en blokkades te doorbreken, zorgen de actiestappen die je neemt dat je dichter bij je ideale leven komt. JOUW unieke passie en purpose komt vanzelf naar voren. 

Lees ook: Discipline, het geheim naar jouw dromen.

Balans.

Het vinden van je passie en purpose kan alleen als je leven in balans is. Hiervoor zal je moeten uitzoeken wat niet werkt in de 7 gebieden die het Oola Life Programma zo uniek maken. Fitness, Finance, Family, Field (je carrière), Faith, Friends en Fun. 

Wat wil je in al deze gebieden, wat zijn jouw dromen? Stel doelen en vindt iemand die jouw verantwoordelijk houdt om die doelen en dus dromen ook te bereiken. Dat is de enige manier waarop je je leven weer op het juiste pad kan krijgen. 

En ik ben er om je te helpen. 

Gratis Life Planner.

Ik kan me voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen. Want er komt gewoon heel veel op je af. Je voelt je onzeker en misschien ook wel machteloos. Want waarom zou het deze keer wel lukken?

In de weggever die ik graag met je wil delen, laat ik zien dat je je leven overzichtelijker kan maken, door te kijken naar 7 belangrijke gebieden. Dan is het makkelijker om een nieuw begin te maken. Klik op de button hieronder om de weggever in je mailbox te ontvangen. 

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Hoe creëer je je droomleven
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?