het leven van je dromen

Het leven van je dromen.

Heb je je weleens afgevraagd waarom je droom leven er anders uit ziet dan de realiteit? Of denk jij dat het leven van je dromen niet voor je weg is gelegd?

Stap 1 van het leven van je dromen.

Wat houdt je tegen?

Gewoonten en interne gesprekken met je zelf die je tegenhouden om dat leven te hebben waar je van droomt. Ze houden je tegen om de volledige verantwoordelijkheid te nemen, voor ons zelf op te komen en te vragen wat nodig is voor ons geluk.

Dit noem ik de blockers. In totaal zijn er 7 blockers die je tegen houden om het leven van je dromen mogelijk te maken. Angst, gebrek aan focus, afgunst, uitstellen, zelf-sabotage, boosheid, schuldgevoel.

Niet alleen heb ik zelf deze blokkers aan de levende lijve ervaren de afgelopen jaren, maar ik herken ze ook in het leven van andere mensen. Als je na een life event eindelijk weer de verantwoordelijkheid neemt over je leven en je leven op weer back on track wil krijgen.

Maar toch steeds in onzekerheid schiet en luistert naar dat stemmetje wat je tegenhoud om te groeien en gelukkig te zijn. Of je loopt steeds tegen dezelfde blokkades op. Dan is het tijd om die blockers uit je leven te verwijderen, zodat je met zelfvertrouwen het leven van je dromen (opnieuw) kan vormgeven.

Lees ook: Zelf Sabotage.

Stap 2 van het leven van je dromen.

Verwijder de blockers.

Door deze blockers te verwijderen uit je systeem, kan je verder met een schone lei. Focus je op de positieve nieuwe gedachten en wat je wil in je leven. Als schuldgevoel, zelf-sabotage, boosheid en gebrek aan focus je tegenhoudt te creëren wat je wil hebben. Ik kan je helpen om deze patronen te herkennen en te doorbreken.

Doorbraaksessie.

Vanuit mijn eigen ervaring en mijn holistische kijk op het leven, kan ik deze blockers al herkennen voordat jij er erg in hebt. Ze zijn meestal verweven in je levensverhaal. Hoe fijn is het dan dat je iemand naast je hebt staan die jouw verhaal begrijpt, doorziet en je helpt een nieuw verhaal te schrijven en (nog mooier) te leven.

Een sessie die veel inzicht geeft en je laat inzien welke eerste stappen je kan zetten om de blockers te verwijderen.

Geur coach.

Tijdens deze doorbraak sessie zet ik mijn geheime wapen in. Geuren. De geur van pure essentiële oliën helpen om dichter bij je gevoel te komen. Geven zelfvertrouwen en laten je ervaren wat mogelijk is.

Op deze pagina vind je meer informatie over de doorbraaksessie.

Doorbraak sessie

Stap 3 van het leven van je dromen.

Doelen stellen.

Wist ik veel dat de manier hoe ik mijn leven vorm heb gegeven na het overlijden van mijn man een naam had. Ik stelde mezelf ‘gewoon’ een aantal doelen en werkte er naar toe.

Ik heb in die jaren geleerd dat als een doel een sterke Why heeft. De waarom achter je doel, belangrijk genoeg is en soms helemaal niets met het uiteindelijke doel te maken heeft. De kans vele malen groter is dat je het doel gaat behalen.

Je doel kan nog zo mooi omschreven zijn. Bijvoorbeeld. Op 31 december verdien ik € …… euro per maand. Als er geen verhaal achter zit, dan blijven het cijfers die je ieder jaar vooruit schuift.

Wat is jouw waarom? om het leven van je dromen te willen? Als dit weerstand oproept in de trant van “ik heb daar geen recht op.” Of “ik ben geboren als een dubbeltje en zal nooit een kwartje worden”. Weet dat dit gefluister is van je reptielenbrein, gevoed door overtuigingen die anderen ingeprent hebben door de jaren heen. 

Het reptielenbrein wilt jou zo veilig mogelijk houden en door horen nieuwe dromen en doelen niet bij. 

Stap 4 van het leven van je dromen.

Je bent niet alleen.

Misschien heb je jouw dromen al een keer gedeeld met iemand en rolde die met de ogen. Gevolgd door een diepe zucht. Herkenbaar? 

Jip, ook ik had die mensen om mij heen. In combinatie met mijn reptielenbrein, wilde zij mij ‘beschermen’. Puur uit eigen belang, want als ik veranderde dan zou dat kunnen betekenen dat de relatie die ik had met die mensen ook zou veranderen. En dat willen ze niet. 

Mijn grootste advies, tip, inzicht of hoe je het ook wilt noemen is dan ook. Zoek iemand die jou voor de volle 100% steunt, die jou verantwoordelijk houdt, om het maximale uit je leven te halen. 

Wil jij weten of ik die persoon voor jou kan zijn? Neem contact met me op via de whatsapp knop rechtsonder. Dan plannen we geheel vrijblijvend een ontdekgesprek in. 

Of plan direct een afspraak in mijn agenda in. 

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

het leven van je dromen
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?