Het leven van je dromen.

Wat houdt jou tegen?

De afgelopen weken heb ik een aantal blogs geschreven over “Blokkers”. Gewoonten en interne gesprekken met je zelf die je tegenhouden om dat leven te hebben waar je van droomt. Ze houden je tegen om de volledige verantwoordelijkheid te nemen, voor ons zelf op te komen en te vragen wat nodig is voor ons geluk.

Niet alleen heb ik zelf deze blokkers aan de levende lijve ervaren de afgelopen jaren, maar ik herken ze ook in het leven van andere vrouwen. De vrouwen die na een life event eindelijk weer de verantwoordelijkheid nemen over hun leven en hun leven op weer back on track willen krijgen. Maar toch steeds in onzekerheid schieten en luisteren naar dat stemmetje wat ze tegenhoud om te groeien en gelukkig te zijn.

Lees ook: Zelf Sabotage.

Verwijder de blokkers.

Door deze blokkers te verwijderen uit je systeem, kan je verder met een schone lei. Focus je op de positieve nieuwe gedachten en wat je wil in je leven. Als schuldgevoel, zelf sabotage, boosheid en gebrek aan focus je tegenhoudt te creëren wat je wil hebben. Ik kan je helpen.

Vanuit mijn eigen ervaring en mijn holistische kijk op het leven, kan ik deze blokkers al herkennen voordat jij er erg in hebt. Ze zijn meestal verweven in je levensverhaal. Hoe fijn is het dan dat je iemand naast je hebt staan die jouw verhaal begrijpt, doorziet en je helpt een nieuw verhaal te schrijven en (nog mooier) te leven.

Doelen stellen.

Wist ik veel dat de manier hoe ik mijn leven vorm heb gegeven na het overlijden van mijn man een naam had. Ik stelde mezelf ‘gewoon’ een aantal doelen en werkte er naar toe. Ik heb in die jaren geleerd dat als een doel een sterke Why heeft. De waarom achter je doel, belangrijk genoeg is en soms helemaal niets met het uiteindelijke doel te maken heeft. De kans vele malen groter is dat je het doel gaat behalen. Je doel kan nog zo mooi omschreven zijn. Bijvoorbeeld. Op 31 december verdien ik € …… euro per maand. Als er geen verhaal achter zit, dan blijven het cijfers die je ieder jaar vooruit schuift.

Oola Life Coach.

Mijn manier van leven bleek een naam te hebben. Oola. Het is mijn doel om op de Oola manier vrouwen te helpen die het heft (weer) in eigen handen willen hebben. Om hun leven vorm te geven. Hun dromen waar te maken. Niet gericht op 1 onderdeel van het leven. Maar juist een leven in balans willen.

Als een gecertificeerde Oola Life Coach kom ik om de hoek kijken. Het is mijn missie om jouw dromen om te zetten in haalbare doelen. Je verantwoordelijk te houden, zodat je die doelen ook behaalt. Ik ben de cheerleader die juicht bij ieder behaald doel, hoe groot of klein dat doel ook is. Die je opvangt als het een keer moeilijk is en zorg ervoor dat je gefocust blijft. Zodat je na afloop de regie over je leven weer zelf in de hand hebt.

Ik spreek je graag een keer persoonlijk. Je kan een gratis (online) kennismakingsgesprek van 30 minuten in mijn digitale agenda inplannen.

21 daagse Challenge voor Vrouwen.

In de GRATIS 21 daagse challenge voor vrouwen ga ik met je aan de slag. Je leert jezelf beter kennen. Waar ben je uit balans, tegen welke angsten loop je aan? En hoe plaats je die angst in perspectief en leer je toch die stap te zetten die je verder brengt richting jouw droomleven. Geef je hieronder op en/of meld je aan bij de facebook groep.

Challenge voor vrouwen

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Het leven van je dromen.
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?