Hoe vind je de balans in een wereld die uit balans is?

Als ik terug denk aan de tijd dat mijn eerste man ernstig ziek was en ik 20 uur in de week werkte, voor mijn man en twee kleine kinderen zorgde. Met daarbij nog een terug vallend inkomen, snap ik niet hoe ik het heb gedaan. De balans was zoek en onze wereld was zeer zeker uit balans.

Familie en Geloof.

Wat me in die tijd op de been hield, was familie, een sterk geloof en een strakke planning. Vaak werd ik uitgelachen voor mijn lijstjes en planning, maar dat was voor mij dé manier om contact te houden met de realiteit. Stap voor stap richting het nieuwe leven waarop ik me moest voorbereiden, zonder mijn man die in 2005 is overleden. 

Lees ook: Ready Set Go.

Zodat niet mijn hele wereld in zou storten, maar dat ik vol vertrouwen een nieuwe toekomst voor mij en mijn kinderen kon vormgeven. Waarbij ik zelf de balans weer terug vond en meer……

Stap 1: Bepaal waar je bent.

Niet het waar je was, maar waar je nu bent is belangrijk. Vandaar uit kan je een nieuwe weg gaan uitstippelen. Als gecertificeerd Oola Life Coach kijk ik naar de 7 belangrijke pijlers in het leven. Fitness, Finance, Family, Field, Faith, Friends en Fun. Als je dat in kaart heb gebracht zie je hoe jouw leven rolt. Zit er een slag in het wiel, of rol je wel redelijk goed.

Stap 2: Waar wil je naar toe?

Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Wat zijn je dromen? Door deze dromen op te schrijven en ze om te schrijven naar doelen, krijg je zicht op wat mogelijk is. Ik begeleid je om die doelen kleiner of juist groter te maken. Hoe groot durf jij te dromen? 

Stap 3: Hoe kom je daar?

Je ideale leven dat in balans is, de Oola Life Coaches noemen dit jouw Oola leven. Door iedere dag een aantal stappen te nemen die je dichterbij je doel brengen. Als je dat iedere dag doet, dan heb je aan het eind van het jaar, een aantal serieuze doelen behaald. En ik ben je grootste cheerleader om die successen te vieren.

Lees ook: 3 stappen naar een leven vol Oola.

Heb je net als ik een life event meegemaakt, waardoor je wereld op de kop staat. Dat je niet meer weet hoe je je leven opnieuw vorm kunt geven. Als je regelmatig denkt: “Is dit het nu?” 

Dan kan de Oola Life Planner je alvast op weg helpen om je te helpen na te denken over Zijn, Doen en Hebben. 

Oola Life Planner.

Van mij voor jou, download hier beneden de gratis Oola Life Planner, en geef je #OolaLife vorm.   

balans vinden
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?