Uit het leven gegrepen.

Bijna 7 maanden heb ik gewacht op dit moment. Qua tijd heb ik er bijna een zwangerschap opzitten. Maar niet voor het 1 of ander zo voelt het wel bijna.

De positieve test in april vertelde dat er een nieuwe iTOVi scannner aan komt. Hoera! Een verbeterde versie van de oude (waar ik al heel gelukkig mee was). De verwachting is dat de nieuwe scanners medio juli verstuurd worden. Dan breekt een spannende tijd aan, wachten en nog eens wachten.

In juli komt er een klink in de “navelstreng” waardoor de bevalling niet in juli plaats vindt maar in augustus. Weer wachten en duimen draaien. Hopen dat alles goed gaat met de kleine scanner.

Augustus kwam en ging voorbij, september kwam en ging voorbij. Het is bijna een scannerdraagtijd van een olifant. In oktober eens aan de bel getrokken, want om mij heen worden de iTOVi scanners bij bosjes bezorgt door de ooievaars. Blijkt dat de ooievaar met mijn pakketje ergens gestrand is in Engeland. Ze sturen een nieuwe op met de express ooievaar.

Eindelijk kan ik zeggen.

“Maanden van wachten is voorbij vandaag kregen we er een iTOVi scan bij.”

iTOVi scan.

Deze iTOVi scan gebruik ik ter ondersteuning van het verhaal dat jij mij vertelt. Het is mijn kracht en passie om de juiste olie uit te zoeken, die jou maximaal ondersteunt, zodat jij je kunt focussen op je #oolalive.

Lees ook: 3 stappen naar een leven vol Oola.

In een scan komen diverse oliën naar voren, gelukkig is het niet zo dat je al deze oliën hoef te gebruiken om beter in je vel te zitten. Het is aan mij om jouw verhaal te vertalen naar de taal van de olie. 

  • Een boom, past bij het verhaal van niet kunnen aarden.
  • Bloemen, passen bij een verhaal vol gevoel.
  • Kruiden, komen vaak naar voor lichamelijke ondersteuning. 
  • Spirituele mengvormen van olie, helpen bij het afstemmen van je gevoel en je dromen. 

Lees hier meer over Essentiële olie.

Bij een persoonlijk olie advies is het niet altijd nodig om een scan te doen. Een uitgebreid gesprek is vaak al voldoende om de juiste olie naar voren te halen. De beste resultaten worden bereikt als de olie gecombineerd wordt met het 10 weken back on track programma. 

Wil jij weten of het back on track programma, gecombineerd met essentiële olie iets voor jou is. Plan dan hieronder een 30 minuten kennismakingsgesprek in.

Hoe werkt een iTOVi scan
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?