leefstijl veranderen

3 stappen om je leefstijl te veranderen.

Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Lees toch door. In 3 eenvoudige stappen kan ik je leren om je leefstijl te veranderen. Soms zal dat niet gemakkelijk zijn, maar zeker de moeite waard.

De ene leefstijl is de andere leefstijl niet. Ik heb het niet over een hype of nieuwe rage. Dat zijn allemaal onderdelen van het grote geheel. En laat ik nu graag naar het grote geheel kijken, waarin alles samenvalt, samen leeft en samen groeit. Ook al voel je je alleen op de wereld. Juist dan is het belangrijk je eigen weg uit te stippelen.

Lees ook: 3 tips om je wijsheid te vergroten en je doelen te behalen.

Uit balans.

Misschien heb je het gevoel dat je niet meer de controle hebt over je leven. De wereld waarin we momenteel leven is compleet uit balans. En die balans is niet 1, 2, 3 hersteld. Jij hebt echter wel de controle over je eigen leven en je eigen keuzes.

Heb je het idee dat je in rondjes loopt en steeds tegen dezelfde obstakels op botst? Welkom bij de club. In de steeds veranderde wereld is het moeilijk je eigen weg en hart te volgen. Vandaar dat ik in deze blog 3 stappen deel waarmee jij een begin kan maken de regie van jouw leven weer in eigen handen te nemen.

Jarenlang was ik op zoek naar balans. Zowel in het privé leven als op zakelijk gebied. Als ik dacht dat ik de code van balans gekraakt had, werd ik weer onderuit gehaald. Door een externe factor waar ik geen grip op had, of die ik volledig over het hoofd heb gezien.

De leefstijl waar de 3 stappen op gebaseerd zijn heb ik een aantal jaren geleden ontdekt toen ik het boek Oola for women heb gelezen. Pagina na pagina een ‘feest’ van herkenning.

Lees ook: Vind balans in een wereld uit balans.

Affiliatie marketing.

In deze blog heb ik affiliatie marketing geplaatst, waarbij ik producten of diensten van anderen promoot en een financiële beloning krijg voor elk verkocht product. Ik ben hier uitermate selectief in en promoot alleen producten die ik ook daadwerkelijk zelf gebruik of heb gebruikt.

Wat is Oola?

Meer dan 20 jaar geleden, twee holistische artsen – Dr. Dave Braun en Dr. Troy Amdahl – identificeerden 7 belangrijke levensgebieden: fitness, finance, family, field, faith, friends en fun. . . Waar vrijwel alles in het leven gebeurt, en waar het allemaal uit balans kan raken.

Ze creëerden een formule voor het vinden van balans op elk van deze gebieden en noemden de formule Oola om mensen te helpen nieuwe gewoonten aan te nemen, nieuwe manieren van leven te oefenen en die dagelijkse acties te ondernemen die essentieel zijn om het leven in balans te brengen.

Tegenwoordig zijn “The Oola Guys” internationale bestsellerauteurs, influencers op sociale media, experts op het gebied van persoonlijke groei en oprichters van Oola Coaching met succesvolle klanten over de hele wereld.

Kijk hier de video: What is Oola? 

Stap 1 om je leefstijl te veranderen.

Waar ben je?

Voordat je weet waar je naar toe wilt, is het belangrijk te weten waar je bent. Net zoals je in Google maps eerst je locatie moet delen voordat de route naar je einddoel kan worden gegeven.

Lees ook: Hoe zorg je voor structuur?

 

Stap 2 om je leefstijl te veranderen.

Waar wil je naar toe?

Droom eens over je hoe je leven eruit zou zien als geld, tijd, ruimte er niet toe doet. Hoe zou je leven er dan uit zien? Alles mag en alles is goed. Misschien heb je voor elk van de 7 gebieden wel een droom. Ook al zong Marco Borsato dat dromen bedrog zijn. Ik weet wel beter.

Nu is het Jouw Beurt.

Download de GRATIS Life Planner en start vandaag nog met het veranderen van je leefstijl. Stap voor stap.

Onder de afbeelding heb je nog de derde stap van mij tegoed. Vergeet niet door te lezen.

Klik op onderstaande afbeelding.

Gratis Life Planner

Stap 3 om je leefstijl te veranderen.

Hoe kom je daar?

In stap 1 heb je bepaald waar je bent. Stap 2 heeft je laten zien waar je naar toe wilt. Nu is het tijd om achter het stuur te kruipen en de route af te leggen. Op een manier waarop je niet weer de verkeerde afslag neemt, maar resoluut de juiste weg kiest. Iedere keer weer.

Als je voor ieder gebied weet wat je wilt, bedenk dan eens wat je daarvoor moet doen? Wil je graag een paar kilo kwijt omdat je dan meer energie hebt om met de kinderen te voetballen. Kijk dan wat je kan doen om die kilo’s kwijt te raken.

Iedere dag sta je stil bij wat er die dag gebeuren moet, zoals kinderen van school halen, de was, boodschappen en koken. En wat je moet doen om dichter bij je doel te komen. De alledaagse zaken zijn de Skittles, de dingen die je moet doen om dichter bij je doel te komen zijn de Oranges. Als je iedere dag 3 stappen richting een doel zet, dan weet ik zeker dat je in een jaar tijd menig doel hebt behaald. Yes, you can!

Kijk hier de video: Skittles & Oranges.

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

leefstijl veranderen
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?