Bedankt voor de inschrijving!

Hier kan je direct je planner downloaden. Maar…….Vergeet niet je e-mail adres te bevestigen, zodat je ook in de toekomst niets mist.

Zucht!

Hoe kan ik de balans terug vinden in een wereld die uit balans is?

Zucht!

Herkenbaar? Jij bent niet de enige! Lange tijd heb ik gezocht naar een manier waarop ik mijn dromen als leidraad wilde gebruiken om de balans terug te vinden in een wereld die uit balans is. 

Ik heb DE manier gevonden!

En ik deel hem Gratis en Voor Niets met JOU!!!!

Beeld je eens in hoe je leven zou veranderen als je je dromen kan waarmaken. Als JIJ de controle hebt over welke droom, doel of actie je gaat laten slagen. Ik weet zeker dat je dan de juiste balans weet te vinden in een wereld die uit balans is. 

En de Oola Life Planner helpt je daarbij. 

Hi PowerWoman,

Ik begeleid vrouwen na een life event, van niet weten hoe nu verder, weer Back on Track! Zodat ze weer vol zelfvertrouwen hun mooiste leven kunnen leiden.

Ik ben de cheerleader langs de kant van de weg, die juicht bij behaalde doelen en je ondersteunt als het moeilijk wordt. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik welke weg je aflegt en wijs je de goede kant op d.m.v. een praktisch en doelgericht programma. Waarbij ik essentiële olie gebruik om het proces te ondersteunen.

Ben dankbaar, heb vertrouwen. Leef je Oola Leven.

Astrid

Beeld je eens in hoe je leven zou veranderen als je je dromen kan waarmaken. Als JIJ de controle hebt over welke droom, doel of actie je gaat laten slagen. Ik weet zeker dat je dan de juiste balans weet te vinden in een wereld die uit balans is. 

En de Oola Life Planner helpt je daarbij. 

Hi PowerWoman,

Ik begeleid vrouwen na een life event, van niet weten hoe nu verder, weer Back on Track! Zodat ze weer vol zelfvertrouwen hun mooiste leven kunnen leiden.

Ik ben de cheerleader langs de kant van de weg, die juicht bij behaalde doelen en je ondersteunt als het moeilijk wordt. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik welke weg je aflegt en wijs je de goede kant op d.m.v. een praktisch en doelgericht programma. Waarbij ik essentiële olie gebruik om het proces te ondersteunen.

Ben dankbaar, heb vertrouwen. Leef je Oola Leven.

Astrid

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?