MasterClass Terug in Balans

MasterClass ‘Terug in balans’

Soms lijkt het alsof het leven jouw leeft in plaats van andersom. Je neemt deel aan de ratrace, je hebt het gevoel dat je van hot naar her rent. Maar nergens echt aan toe komt. Met alle gevolgen van dien. Herken je dit gevoel? Dan is deze MasterClass ‘Terug in Balans’ echt iets voor jou.

Ja, ik meld me aan voor de MasterClass ‘Terug in Balans’.

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Mevrouw Astrid om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring. Uitschrijven van de e-mail lijst is altijd mogelijk via de gestuurde e-mail. 

MasterClass Terug in balans
t

Onzeker

Voel je je onzeker over de toekomst.

t

Regie kwijt

Weet je niet hoe je de regie over je eigen leven weer kan oppakken

t

Jaar voorbij

Gaat het leven aan je voorbij zonder dat je er erg in hebt.

En Ben Je op Zoek Naar……….

Meer Balans in een Wereld die uit Balans is.

R

Vertrouwen

Vertrouwen in de toekomst.
R

Zingeving

Een manier waarop je je leven (opnieuw) zingeving kan geven.
R

Rust en Balans

Naar rust en meer balans in een wereld die uit balans is.

Volg de Gratis MasterClass, als Je Nog Steeds Gelooft dat….

r

Kwartje

Je nooit een kwartje zal worden.
r

Werk & Privé

Je leven uit werk & privé bestaat.
r

Veranderen

Je er toch niets aan kan veranderen.
r

Komt goed

Het allemaal wel vanzelf goed komt.

JIJ bent JIJ.

Met je EIGEN idealen en dromen.

JIJ kan de controle weer terug nemen over je leven.

Zodat je weer in balans bent met jezelf en de wereld om je heen.

In de MasterClass ‘Terug in Balans’ Leer Je…….

Wat zijn de 7 gebieden van Oola
Wat zijn de 3 stappen van Oola

De MasterClass is Uniek,

net zoals Jij en Ik.

Door levenservaring wijzer geworden, heb ik mijn eigen stem gevonden en creëer ik rust en balans in mijn leven. Ik ben de steunpilaar in mijn gezin.

Ik ben jouw cheerleader langs de kant van de weg. Die je aanmoedigt, ondersteunt, met je mee juicht, huilt of denkt. En je opvangt als je het moeilijk hebt, maar je ook aanzet tot actie. Alleen dan zal je de balans vinden in een wereld uit balans.

Ja, ik meld me aan voor de MasterClass ‘Terug in Balans’.

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Mevrouw Astrid om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring. Uitschrijven van de e-mail lijst is altijd mogelijk via de gestuurde e-mail. 

MasterClass Terug in balans

Aanmelden MasterClass ‘Terug in Balans’

Om je kennis te laten maken met mij en het UNIEKE programma waarmee ik mijn leven weer op de rails heb gekregen heb ik een opname klaar staan van de MasterClass.

Wil jij een keer online samen met mij de MasterClass doorlopen? Dan kan dat ook, neem daarvoor via de groene whatsapp knop (rechtsonder) in de hoek direct contact met mij op door de vraag te beantwoorden en je naam achter te laten.

Ja, ik meld me aan voor de MasterClass ‘Terug in Balans’.

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Mevrouw Astrid om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring. Uitschrijven van de e-mail lijst is altijd mogelijk via de gestuurde e-mail. 

MasterClass Terug in balans

Veel Gestelde Vragen….

Krijg ik een automatische link naar de MasterClass?

Ja, na inschrijving ontvang je een e-mail met daarin direct de link naar de opname van de MasterClass

Is het echt helemaal gratis of zit er een addertje onder het gras?

Deze MasterClass is GRATIS. De MasterClass geeft zoveel inzichten en AHA momenten dat men mij voor gek verklaart dat dit gratis is. Wel heb ik helemaal aan het eind twee opties voor je. Of je gaat zelf aan de slag met de inzichten die je krijgt tijdens de MasterClass. Of je maakt gebruik van het speciale aanbod wat ik heb klaar staan voor je. 

Wat anderen vertellen.

Bij mij was een belangrijk deel in mijn leven zo uit balans, dat het leek alsof niets meer goed was. Door #Oola en met name de persoonlijke benadering van Astrid, zag ik opeens dat er meer in het leven is dan dat ene deel dat uit balans was. Daardoor heb ik mijn negatieve spiraal kunnen doorbreken.
Nicolle

Wat een fijne tools heb jij mij gegeven. Dit kan ik altijd blijven gebruiken als ik van mijn pad af raak. Dank je wel.

Leontien

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?