Bijna 7 maanden heb ik gewacht op dit moment. Qua tijd heb ik er bijna een zwangerschap opzitten. Maar niet voor het 1 of ander zo voelt het wel bijna.

De positieve test in april vertelde dat er een nieuwe iTOVi scannner aan komt. Hoera! Een verbeterde versie van de oude (waar ik al heel gelukkig mee was). De verwachting is dat de nieuwe scanners medio juli verstuurd worden. Dan breekt een spannende tijd aan, wachten en nog eens wachten.

In juli komt er een klink in de “navelstreng” waardoor de bevalling niet in juli plaats vindt maar in augustus. Weer wachten en duimen draaien. Hopen dat alles goed gaat met de kleine scanner.

Augustus kwam en ging voorbij, september kwam en ging voorbij. Het is bijna een scannerdraagtijd van een olifant. In oktober eens aan de bel getrokken, want om mij heen worden de iTOVi scanners bij bosjes bezorgt door de ooievaars. Blijkt dat de ooievaar met mijn pakketje ergens gestrand is in Engeland. Ze sturen een nieuwe op met de express ooievaar.

Eindelijk kan ik zeggen.

“Maanden van wachten is voorbij

vandaag kregen we er een Geluksmeter bij.”

Wil je weten wat de Geluksmeter voor jou kan betekenen kijk dan eens op mijn pagina Test je geluk.