Ontdek een nieuwe passie

Ben jij gelukkig en in balans met je carrière?

Of voel je dat je in 2022 een andere koers wilt gaan varen? De afgelopen jaren zijn voor velen een wake up call geweest. Ineens geen werk meer, heeft er voor gezorgd dat ze een andere koers zijn gaan varen.

En voor degene die hun hart hebben gevolgd en eindelijk die stap hebben durven zetten om hun passie te volgen. Hebben voor veel mensen geen windeieren gelegd.

Misschien ben jij nog niet zover. Maar droom je wel van een andere carrière, dan is het nu de tijd om die droom om te zetten in actie.

Lees ook: Bereik alles wat je wil.

Volg je hart.

Toen ik in 2006 Klassieke Homeopathie ben gaan studeren werd ik aangetrokken tot een boek. Ik bleef dat boek maar vasthouden, ik voelde dat in dit boek mijn toekomst lag. Mijn hart vertelde me wat ik moest weten. Ook al was het moeilijk om in het eerste jaar mijn hart open te stellen voor een holistische benadering van gezondheid.

Jarenlang heb ik met veel plezier gezinnen begeleid. Totdat ik merkte dat ik het leuker vond om mensen te helpen met het nemen van hun verantwoordelijkheid om bewuster te gaan leven in plaats van kleine, krachtige korreltjes voor te schrijven. De essentiële oliën waarmee ik werk, passen daar uitstekend bij. Dus ik heb niet alleen mijn hart gevolgd, maar ook mijn neus.

Nu is het aan jou om je hart te volgen. Mij heeft het geholpen om mijn dromen op te schrijven en stapsgewijs passende actiestappen te nemen richting mijn dromen. Van droom naar doel. Dat zorgt ervoor dat ik weet wat ik moet doen, om daar te komen waar ik wil zijn.

Van droom naar doel.

Regelmatig organiseer ik een live trainingen, waarbij we samen aan de slag gaan om een compleet actieplan te maken. Waarmee jij alle tools in handen hebt om in je kracht te staan en van ieder jaar een bijzonder jaar te maken.

Woon je in het mooie Zuid-Limburg en lijkt het je fijn om in een kleine groep je dromen om te zetten in doelen? Geef je dan snel op door HIER te klikken.

Wil je liever zelf aan de slag, dat kan ook. Download dan de Life Planner onder aan de pagina.

Life Planner.

Een planning zorgt voor mij dat ik een richting heb waarin ik ga. Dat ik een back up heb waarop ik terug kan vallen als ik het even niet meer weet. Waardoor ik geen kostbare tijd verlies en meer in balans ben dan ooit. Mede dankzij de ontdekking die ik in 2017 deed. Oola.

Lees ook: 2022 is just around the corner.

Wat is Oola?

Meer dan 20 jaar geleden, twee holistische artsen – Dr. Dave Braun en Dr. Troy Amdahl – identificeerden 7 belangrijke levensgebieden: fitness, finance, family, field, faith, friends en fun. . . Waar vrijwel alles in het leven gebeurt, en waar het allemaal uit balans kan raken.

Ze creëerden een formule voor het vinden van balans op elk van deze gebieden en noemden de formule Oola om mensen te helpen nieuwe gewoonten aan te nemen, nieuwe manieren van leven te oefenen en die dagelijkse acties te ondernemen die essentieel zijn om het leven in balans te brengen.

Tegenwoordig zijn “The Oola Guys” internationale bestsellerauteurs, influencers op sociale media, experts op het gebied van persoonlijke groei en oprichters van Oola Coaching met succesvolle klanten over de hele wereld.

Lees ook: Hoe zorg je voor meer structuur?

Nog 2 maanden te gaan.

Voordat de gekte losbarst rond de feestdagen en voordat je het weet sta je met een glas champagne te proosten op het nieuwe jaar. Met in het achterhoofd dat je meer hebt uitgeven dan je lief is. Is het dan niet handiger als je NU alvast met de voorbereidingen begint.

En dan heb ik het niet over de voorbereidingen van Sinterklaas en Kerst. Al kan dat natuurlijk wel. Een slimme meid is immers op de toekomst voorbereid. 😉 Maar dan heb ik het over wat je wil in 2022. Heb je daar als eens over nagedacht?

Word 2022 weer een jaar zoals zovelen of ga je 2022 heel anders aanpakken. Zie je 2022 als een nieuwe start, maar weet je niet hoe je kan beginnen. Dan heb ik voor jou een GRATIS Life Planner waarmee jij op een gemakkelijke manier 2022 en zelfs je leven opnieuw kan vormgeven.

 

Nu is het Jouw Beurt.

Download de GRATIS Life Planner en start vandaag nog met het vormgeven van 2022. En zorg dat het je mooiste jaar ooit wordt.

 

Klik op onderstaande afbeelding.

Gratis Life Planner

Certified Oola Life Coach.

Ik ben als gecertificeerd Oola Life Coach er om je door het programma te leiden en je verantwoordelijk te houden voor het ondernemen van de acties die je naar je doelen zullen brengen. Samen gaan we onder ogen zien wat niet werkt voor jou en maken we een werkbaar plan om je stress te verminderen, balans in het leven te creëren, meer plezier te hebben en belangrijke levensdoelen na te streven die belangrijk voor je zijn.

Wil jij meer balans in een wereld die uit balans is? Dan ben ik de juiste persoon die je helpt Back on Track te komen. Stuur me een bericht of boek HIER je kennismakingsgesprek in.

Hi PowerWoman,

Ik begeleid vrouwen na een life event, van niet weten hoe nu verder, weer Back on Track! Zodat ze weer vol zelfvertrouwen hun mooiste leven kunnen leiden.

Ik ben de cheerleader langs de kant van de weg, die juicht bij behaalde doelen en je ondersteunt als het moeilijk wordt. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik welke weg je aflegt en wijs je de goede kant op d.m.v. een praktisch en doelgericht programma. Waarbij ik essentiële olie gebruik om het proces te ondersteunen.

 

Ben dankbaar, heb vertrouwen. Leef je Oola Leven.

Astrid

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Ontdek een nieuwe passie
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?