Ontdek een nieuwe passie

Ontdek een nieuwe passie.

Ben jij gelukkig en in balans met je carrière?

Of voel je dat je een andere koers wilt gaan varen? De afgelopen jaren zijn voor velen een wake up call geweest.

En voor degene die hun hart hebben gevolgd en eindelijk die stap hebben durven zetten om hun passie te volgen. En anderen hebben hun passie ontdekt.

Misschien ben jij nog niet zover. Maar droom je wel van een andere carrière, dan is het nu de tijd om die droom om te zetten in actie en ontdek een nieuwe passie.

Lees ook: Bereik alles wat je wil.

Ontdek een nieuwe passie.

Volg je hart.

Toen ik in 2006 Klassieke Homeopathie ben gaan studeren werd ik aangetrokken tot een boek. Ik bleef dat boek maar vasthouden, ik voelde dat in dit boek mijn toekomst lag. Mijn hart vertelde me wat ik moest weten. Ook al was het moeilijk om in het eerste jaar mijn hart open te stellen voor een holistische benadering van gezondheid.

Jarenlang heb ik met veel plezier gezinnen begeleid. Totdat ik merkte dat ik het leuker vond om mensen te helpen met het nemen van hun verantwoordelijkheid om bewuster te gaan leven in plaats van kleine, krachtige korreltjes voor te schrijven. De essentiële oliën waarmee ik werk, passen daar uitstekend bij. Dus ik heb niet alleen mijn hart gevolgd, maar ook mijn neus.

Nu is het aan jou om je hart te volgen. Mij heeft het geholpen om mijn dromen op te schrijven en stapsgewijs passende actiestappen te nemen richting mijn dromen. Van droom naar doel. Dat zorgt ervoor dat ik weet wat ik moet doen, om daar te komen waar ik wil zijn.

Je hebt een (nieuwe) passie ontdekt en dan?

Van droom naar doel.

Het kan beangstigend zijn als je diep van binnen weet dat je een andere kant op wilt, maar nog niet kan overzien wat erbij komt kijken. Of dat je onzeker bent over welke stappen je dient te zetten.

Voor deze mensen is er de doorbraaksessie. Waarbij ik je al de weg naar passie en geluk laat lopen. Aan het einde weet jij welke weg je te bewandelen hebt om met die nieuwe passie aan de slag te gaan. Je kan vanuit vertrouwen en kracht die eerste stappen gaan zetten.

Doorbraak sessie

Ontdek een nieuwe passie.

En zet de eerste stappen op de weg naar Passie & Geluk.

Bij iedere nieuwe weg die je in wilt slaan kom je blokkades en obstakels tegen. Tijdens de doorbraak sessie ga je deze blokkades en obstakels te lijf.

Je gaat de deur uit met een visie en wellicht al een stappenplan. We nemen hier ruim de tijd voor, al dan niet gecombineerd met essentiële oliën om sneller en dichter tot de kern te komen. 

Zodat jij en je passie niets meer in de weg staat.

Klik HIER voor meer informatie.

Ontdek gesprek

Hi,

Ik begeleid je, van niet weten hoe nu verder, weer Back on Track! Zodat je weer vol zelfvertrouwen je mooiste leven kan leven.

Ik ben de cheerleader langs de kant van de weg, die juicht bij behaalde doelen en je ondersteunt als het moeilijk wordt. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik welke weg je aflegt en wijs je de goede kant op d.m.v. een praktisch en doelgericht programma. Waarbij ik essentiële olie gebruik om het proces te ondersteunen.

Ben dankbaar, heb vertrouwen. Leef je Oola Leven.

Astrid

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Ontdek een nieuwe passie
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?