Ontwerp je droom leven

Ontwerp je droom leven met een gratis dromen planner.

Wat als je je droom leven kan uitstippelen? Voelt dat als een droom? Dat dacht ik jaren geleden ook. Ik houd van to do lijstjes en plande graag. Maar ik gebruikte deze talenten niet om mijn leven te plannen. Pas toen ik inzag dat ik ook mijn droom leven kon ‘plannen’ zorgde dat voor heel veel rust. De gratis planner onderaan deze blog helpt je jouw dromen helder te krijgen en die eerste belangrijke stappen kan zetten.

Lees verder als je meer wilt weten over hoe je in belangrijke gebieden de balans weer terug vindt in een wereld die uit balans is.

Een droom leven is er ook voor jou.

Voor heel veel vrouwen lijkt hun droom leven heel ver weg. Onmogelijk zelfs…… iets waarvan je denkt dat je het nooit zal hebben. Vooral niet als het leven niet zo loopt als je had gedacht.

Je gezondheid staat in de weg, de druk van geldproblemen of relaties die niet lopen zoals je wilt. En weet je niet waar je de kracht vandaan moet halen om je leven weer op de rails te krijgen, laat staan je droom leven te bereiken.

Wat als er een systeem is om een inspirerend leven te creëren? Het zijn een aantal stappen die nodig zijn om de balans in een wereld die uit balans is weer terug te vinden.

Toen ik mijn leven aanzag voor een doedelzak en niet wist hoe en waar ik de kracht kon vinden om mijn leven weer op te pakken na het overlijden van mijn man, waren die stappen mijn houvast. Stappen waar ik iedere keer op kon terugvallen. De koers had ik uitgezet, ik hoefde alleen maar de richting te volgen en het proces te vertrouwen. Jaren later kwam ik in aanraking met Oola. En vielen puzzelstukjes op zijn plaats.

Als je nog nooit van Oola gehoord hebt, kan dat kloppen. Ik ben namelijk de enige Nederlandstalige Oola Life Coach die het programma mag en kan geven.

Lees ook: 3 stappen naar een leven vol Oola.

Ontwerp je droom carrière.

Een groot gedeelte van je leven besteed je aan werken. Of dat nu voor een bedrijf is, als fulltime moeder of in je eigen onderneming. Belangrijk is dat je doet wat je leuk vindt. Waar je energie van krijgt. De juiste job zorgt voor meer balans in je leven. Ben je echter niet zo happy met waar je nu werkt, start dan met dromen.

Uit ervaring weet ik dat het upgraden of helder hebben van je droom carriere, je leven zoveel leuker en gemakkelijker maakt. Het kan fijn zijn om op iemand terug te vallen die je hierin aanmoedigt. Zonder druk van familie, talloze meningen of veroordelingen kunnen we kijken wat JIJ echt wilt en hoe je dat veilig en verantwoord kan bereiken.

Met de gratis planner die je onderaan deze pagina kan aanvragen kan je de eerste stappen al zelf zetten.

Lees ook: Creëer je droom leven.

Ontwerp je droom financiële zekerheid.

Het grootste struikelblok wat voor veel stress en onzekerheid zorgt is geld. Als je de afgelopen jaren veel stress hebt ervaren of nog ervaart met de hogere leef kosten. Is nu de tijd om je financiën onder de loep te nemen.

Om de balans op te maken. En de regie in handen te nemen. Voor mij heeft het hebben van een budget voor veel rust gezorgd. Alles op een rijtje te zien. Wat komt er binnen en wat gaat eruit. En ik kan je vertellen het is een schok als je die cijfers voor de eerste keer naast elkaar ziet staan. Mijn man regelde alle financiën. En hoe stom als het ook klinkt als ik het nu terug lees…….. Ik gaf het uit. Na zijn overlijden kwam alles op mij alleen terecht en heeft een budget mij geholpen om de financiële balans op te maken.

Een budget zorgt voor overzicht, maar maakt het ook mogelijk om vooruit te kijken. Je ziet in 1 oogopslag wat aandacht nodig heeft. Minder geld uitgeven of meer geld verdienen. Dat kan het uitgangspunt zijn van jouw droomleven.

Lees ook: Stabiele financiën in 2022.

Ontwerp je droom leven met de gratis Dromen planner.

Naast je carrière (Field) en financiën (Finance) kijk ik nog naar andere factoren die je leven uit balans kunnen brengen. Fitness (gezondheid), Family (Familie), Faith (vertrouwen en geloof), Friends (Vriendschap) en Fun (Plezier) zijn de andere (net zo) belangrijke gebieden. Dan pas kan je echt de balans opmaken en zien wat nodig is om in je kracht te staan.

Een eerste stap die je kan nemen om weer in je kracht te staan is de planner aan te vragen en je aan te melden bij de facebook groep voor vrouwen die hardop dromen. En die eerste dromen gaan opschrijven.

Een droom is pas groot genoeg als je hem met samengeknepen billen opschrijft en het zweet je uitbreekt.

Deel jouw dromen in de facebook groep.

Vraag hieronder je gratis planner aan.

 

Deze Dromen Planner kijkt naar de 7 gebieden in het leven, die allemaal samen zorgen voor een leven vol Ooh La La. Waarbij je iedere ochtend zelfverzekerd opstaat omdat je weet dat jij de regie hebt over je leven. Een leven dat in balans mag zijn, ook al is de wereld om je heen uit balans. Alleen dan kan jij jouw wereld een beetje mooier kleuren.

En maakt onderdeel uit van de online cursus ‘Meer balans in een wereld uit balans.’

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Ontwerp je droom leven
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?