Oola

Hoe Oola mijn leven in rolde.

Na het overlijden van mijn partner in 2005 was mijn fundament weg. Ik bleef achter met 2 kleine kinderen en geen passie in mijn leven. Vragen als Waarom?, Wie was ik nog? en vooral Hoe pak ik mijn leven weer op?, hielden mij bezig. Doordat ik altijd al van To Do lijstjes hield en een planning mij structuur bracht, ben ik gewoon gaan schrijven waar ik van hield, wat mijn dromen zijn. Waar ik mijzelf over een paar jaar zag en met wie? 

van Droom naar Doel.

Daarna ben ik die dromen gaan omzetten naar doelen. Kleine stapjes die mij op weg hielpen naar het leven dat ik graag wilde voor mezelf en mijn kinderen. Het eerste doel was om de Kennedy mars in 2006 te lopen. Toen dat lukte was een groter doel aan de beurt, het starten van een opleiding tot Klassiek Homeopaat. In 2011 heb ik mijn eigen praktijk kunnen openen. Het bleef niet alleen bij doelen op het gebied van fitness of werk. Ik had door dat er meer gebieden zijn in het leven die in balans moesten zijn. Financiën, familie, het geloof, vrienden maar ook plezier hoorde daarbij.

Uiteraard bleef ik ook dromen over mijn ideale partner. En het grappige is, doordat ik duidelijk mijn leven voor ogen zag, en precies wist wat voor een persoon mijn leven compleet kon maken, deze als vanzelf op mijn pad kwam. Als je maar die eerste stap of in mijn geval e-mail durft te sturen.

Toeval bestaat niet?

Soms lopen zaken in de geschiedenis parallel aan elkaar. Hoe is het bijvoorbeeld mogelijk dat boekdrukkunst vrijwel gelijktijdig op verschillende werelddelen onafhankelijk van elkaar zijn uitgevonden? Dit heeft te maken met frequenties, alles heeft zijn eigen frequentie of trilling. Een bepaalde trilling die gewoon door tijd en ruimte zweeft en wordt opgepikt door degene die dat op dat moment nodig heeft.

Zo voelt het voor mij toen in 2017 voor het eerst de Oola Bus mijn leven in rolde. De Oola Guys, die zichzelf voorstellen in de video hieronder, die begin jaren 2000, Oola vorm hebben gegeven. Het leven van Dave drastisch heeft veranderd en hij de beslissing heeft genomen om samen met Troy de wereld in balans te brengen d.m.v. een Oola Lifestyle. Dave en Troy hadden mijn leven een naam gegeven. #OolaLive. 

In 2019 mocht ik eindelijk deze lifestyle delen met de rest van Nederland en België als de enige Oola Life Coach van de Benelux. Oola in combinatie met Olie #Oils-and-Oola, omdat je op deze manier het maximale uit je dromen kunt halen.

Ben jij ook op zoek naar een praktisch en doelgerichte manier om je leven (opnieuw) vorm te geven? Dan ben je hier op de juiste plaats.

Wat is Oola?

Het is een afkorting van Ooh-la-la. 

Het gevoel dat je voelt als je elke dag blij wakker wordt. Groeit en vooruit kijkt wat het leven in petto heeft voor je. Het is een leven in balans in een wereld die uit balans is. Met een vitale gezondheid, gezonde financiën, familie en vrienden die je ondersteunen, plezier en een carrière of roeping die je elke dag weer inspireert.

Dat is een Oola leven!

En nu, is het mijn missie om andere vrouwen te helpen hun eigen Oola leven te bereiken…….. wat dat voor jou ook mag betekenen. Ik daag je uit om de komende weken te kijken naar elk gebied in je leven. 

Schrijf je in voor de 21 dagen challenge, waarin ik je in 3 weken uit daag om na te denken over je leven en hoe je met kleine stapjes je al grote verandering teweeg kan brengen.

u

Is dit het nu?

Het leven slokt je op iedere dag lijkt het zelfde en lijkt uitzicht-loos. Van werk naar huis is tegenwoordig maar één deur door en een trap naar beneden.

f

Meer balans in een wereld uit balans.

Jij bent uit balans. Hoe combineer je werk en privé? En dan ook nog tijd voor jezelf willen hebben.

Wanneer dan?

Blijf dicht bij jezelf.

Heb je het idee de controle kwijt te zijn over je eigen leven? Niet meer weten hoe je de touwtjes weer in handen neemt zonder jezelf nog meer kwijt te raken.

Heb jij ze allemaal op een rijtje?

Wat ik hiermee bedoel is, dat je soms het gevoel hebt dat je gek aan het worden bent. Je herkent jezelf niet als je uit de slof schiet tegen je kinderen of partner.

Challenge voor vrouwen

Schrijf je nu in voor de 21 daagse challenge Oola-voor-vrouwen. Zet die eerste stap naar een leven in balans en groeiend in de 7 belangrijke pijlers van het leven.

Had ik al verteld dat deze challenge gratis is? Waar wacht je op? 

Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?