één van de best bewaarde geheimen van de succesvolle leiders.

Van alle zaken wat succesvolle mensen doen om hun droomleven te krijgen staat werken met een coach hoog op hun lijst. Oola coaching is een formule die ik ontdekt hebt, die niet alleen mijn leven heeft veranderd, maar ook de levens van meer dan een miljoen mensen over de hele wereld. Met trots mag ik als eerste Oola Lifestyle coach de levens van vele Nederlanders gaan veranderen, met 1 woord…….Oola!

Wat is Oola?

Het is een afkorting van Ooh-la-la. 

Het gevoel dat je voelt als je elke dag blij wakker wordt. Groeit en vooruit kijkt wat het leven in petto heeft voor je. Het is een leven in balans in een wereld die uit balans is. Met een vitale gezondheid, gezonde financiën, familie en vrienden die je ondersteunen, plezier en een carrière of roeping die je elke dag weer inspireert.

Dat is een Oola leven!

En nu, is het mijn roeping om anderen te helpen hun eigen Oola leven te bereiken…….. wat dat voor jou ook mag betekenen. Ik daag je uit om de komende maanden te kijken naar elk gebied in je leven, vraag jezelf af: 

“Waar kan ik meer uit het leven halen? Waar moet ik een pas op de plaats maken?”

Als je vragen hebt, ik heb het antwoord: Een 30  minuten ontdek gesprek waarbij we op zoek gaan naar meer balans in het leven en een rete goede toekomst in alle belangrijke pijlers van het leven:

Fitness, Finance, Family, Field (carriere), Faith, Friends en Fun.

Z

Je doelen bereiken

Specifieke actiestappen bepalen die je dichter bij je doel brengen.

Z

Kansen grijpen

Positiviteit biedt kansen. Ik help je ze te grijpen.

Z

De focus behouden

Behoud de focus op de belangrijkste doelen in de dagelijkse sleur.

Z

Je balans terugvinden

Bereik balans in je leven terwijl je doelen behaald en groeit.

Meer weten over dit unieke programma?

Plan via de button je 30 minuten ontdek gesprek in!