Persoonlijke groei

Is er een olie voor persoonlijke groei?

Dit is een vraag die ik heel vaak gesteld krijg. Helaas is het niet zo eenvoudig. Maar lees verder en ontdek wat wel mogelijk is. 

Essentiële Oliën.

Je hebt natuurlijk essentiële oliën die voor vele doeleinden te gebruiken zijn. Om de weerstand te ondersteunen of om chemicaliën te weren uit je huishouden. Of gewoon omdat een olie lekker ruikt. Helemaal prima, niets mis mee.

Alleen zie ik steeds meer mensen die op zoek zijn naar persoonlijke groei en of daar een essentiële olie bij kan helpen. Om bijvoorbeeld momenten van stress en ander mentaal onbehagen te ondersteunen of juist om het groeiproces te versnellen. Hier spelen zoveel factoren een rol dat er niet 1 (wonder) olie is die dit voor elkaar krijgt.

Lees ook: 3 Tips over Essentiële Oliën

Ervaring.

Hier komt mijn ervaring als Klassiek Homeopaat heel goed van pas. Omdat ik kijk naar de hele persoon. Wat is jouw verhaal? Waar lekt energie weg? Wat is jouw reactie op bepaalde zaken? Dit is een kleine greep uit wat ik mezelf afvraag na aanleiding van een verhaal. Vaak ontdek ik al snel een rode draad, die van invloed is op je hele systeem. En daar doe ik dan iets mee.

Lees ook: Een verhaal over Essentiële Olie.

Oliën voor persoonlijke groei.

Hieronder deel ik een aantal rode draden die ik vaker hoor. In combinatie met een aantal veel gebruikte Essentiële oliën.

Gebrek aan zelfvertrouwen.

Gebrek aan zelfvertrouwen kan ontstaan zijn door zoveel externe en interne factoren. Is het gebrek aan zelfvertrouwen ontstaan in de kinderjaren doordat er een hoog verwachtingspatroon was van ouders en/of leerkrachten? Dan is een olie die ‘terug gaat’ tot in de kinderjaren.

Ga je letterlijk gebukt onder de druk van anderen en loop je zelfs een beetje krom in combinatie met rugproblemen. Dan kan Valor de aangeweze olie zijn. Die zowel fysiek als mentaal kan ondersteunen.

Verdriet.

Verdriet is er in vele vormen. Iedereen is weleens verdrietig en dat is juist goed. Het kan een probleem worden als verdriet vastgeroest is. Of juist het tegenovergestelde, verdriet wat na jaren nog steeds aan de oppervlakte zit.

Vastgeroest verdriet kan voor zeer veel leed zorgen. Ook al is het moeilijk, maar dat verdriet zal toch op enig moment los moeten komen. Dan liever gedoseerd en gecontroleerd, dan plots in een oceaan van emoties die je helemaal onderuit haalt.

In dit soort gevallen zijn vaak meerdere oliën nodig, waarbij iedere olie een bepaald gedeelte ondersteund.

Overprikkeling.

Overprikkeling waardoor je bijvorobeeld tegen een blokkade loopt.

Niet alleen kinderen maar ook volwassenen hebben hier vaak last van. Je kan door middel van oefening je afsluiten voor prikkels. Wellicht doe je dit voor een groot gedeelte al automatisch.

Essentiële oliën zijn heel geschikt om jezelf mee af te sluiten. Lavendel in de aura smeren kan al bij heel veel mensen voldoende zijn. Een druppel Frankincense op de kruin werkt voor anderen weer prima.

Er zijn vele oliën die je helpen om jezelf af te sluiten voor prikkels. Het kan alleen even zoeken zijn voordat je de juiste olie hebt gevonden.

Daarom zeg ik vaak. Alles begint met een gesprek.

Ben jij benieuwd of er ook een essentiële olie is voor jou, boek dan hier een ontdekgesprek in mijn online agenda.

Of stuur me een berichtje via de whatsapp knop rechtsonder. 

Doorbraak sessie voor persoonlijke groei.

Wil je echter de diepte in dan raad ik je een doorbraaksessie aan. Dit is een unieke combinatie van een gesprek, en direct aan de slag gaan met olie om door blokkades heen te breken en puin op te ruimen. Waardoor je helderheid ervaart en nieuwe motivatie vindt om door te gaan. Zodat je je eigen persoonlijke groei in de hand hebt.

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie. 

Doorbraak sessie

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Persoonlijke groei
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?