Positieve affirmatie

Wat zijn Positieve Affirmaties?

Positieve affirmaties zijn zinnetjes wat je gedurende een tijdje herhaaldelijk zegt of denkt. Hiermee vorm je negatieve gedachten om tot positieve gedachten. Wat weer zorgt voor een energie verandering. Je kan het vergelijken als het rimpel effect van een steentje in water.

Waar je aandacht aan geeft zal groeien. Tegenwoordig is er zoveel negativiteit in de wereld dat ik het niet vreemd vind dat er alleen maar meer negativiteit komt. Laten we eerst bij ons zelf beginnen en download de Gratis Life Planner. Waarin je dromen omzet in doelen en je voor ieder gebied een affirmatie kan opschrijven.

Een positieve affirmatie gaat altijd uit van de tegenwoordige tijd, alsof je het al bezit. Dus Ik ben…. Ik heb…..

Voordelen van Positieve Affirmaties.

De eerste heb ik hierboven eigenlijk al genoemd. Waar je aandacht aan geeft zal groeien. Denk positief en liefdevol en je kijk op de wereld zal veranderen. Nou, misschien niet de kijk op de hele wereld, wel in ieder geval op je eigen leven. En wie weet wat er voor mooie dingen gebeuren.

Er zijn voldoende kaarten en boeken te vinden over affirmaties en een positieve kijk op het leven. Mijn eerste kennismaking was het boek: Je kunt je leven helen van Louise Hay.

Positieve Affirmaties laten je dromen over je toekomst.

Door de affirmatie hardop te zeggen, leg je de focus op je droom of toekomst. Want als je hardop zeg. ‘Ik ben financieel vrij en leef overvloedig’. Dan is dat eigenlijk de wens der gedachten en komt het eerste voordeel weer om de hoek kijken. Combineer dat met een plan en/of essentiële oliën voor nog sneller resultaat.

Lees ook: Creëer je droomleven.

Positieve Affirmaties zorgen voor actie.

Een droom blijft een droom, al zeg je nog zo vaak ‘Ik ben financieel vrij en leef overvloedig.’ Door de positieve toon en de verandering van mindset, ga je op zoek naar manieren om dit te bereiken. Of wie weet, waar je oog ineens opvalt als je op internet aan het zoeken bent. En de ervaring leert, het universum (of hoe je het ook wilt noemen) komt je halverwege tegemoet. Klinkt bizar? Je hebt niets te verliezen. Dus……… give it a go!

Lees ook: Bereik alles wat je wil.

Positieve Affirmaties vergroten je zelfvertrouwen.

Doordat je iedere dag bezig bent met een positieve affirmatie ga je het zelf geloven. Het is eigenlijk stom dat vaak 1 negatieve opmerking of gedachte al voldoende is om te aarden en we dat gaan geloven. Herinner je nog als je straf kreeg op school dat je 100x Ik mag niet……. moest schrijven op het bord of in een schrift. Of is dat nog iets van mijn generatie? Hoezo negativiteit in prenten? Veel beter zou zijn geweest als de leerkracht ons een positieve zin lieten schrijven. 

Positieve Affirmaties hebben tijd en aandacht nodig.

Het heeft even tijd en aandacht nodig heeft om onze mind ervan te overtuigen dat die gedachte niet juist is en te vervangen door een positieve gedachte.

Je zult vanzelf merken dat je zelfvertrouwen zal groeien doordat je positiever over jezelf denkt. En dat straal je uit….. en je krijgt meer complimenten en dat zorgt voor nog meer groei…….. Zo is de cirkel weer rond en ontstaat een sneeuwbal effect. Een win win situatie.

Wonderen Bestaan Niet,

maar Door Positieve Affirmaties

te Gebruiken Kunnen Wonderlijke Dingen Gebeuren.

Gratis Life Planner.

In de Life Planner die ik gemaakt heb verdeel ik het leven in 7 gebieden. Als die niet in balans zijn door bijvoorbeeld een tegenslag of stress dan is het moeilijk om positief te blijven. Door je dromen om te zetten in doelen, gecombineerd met positieve affirmaties zorg je voor een persoonlijke ontwikkeling. Waardoor je makkelijker vooruit kan kijken en je in balans bent in een wereld die uit balans is.

Nu is het Jouw Beurt.

Download de GRATIS Life Planner en start vandaag nog met het vormgeven van 2022. En zorg dat het je mooiste jaar ooit wordt.

 

Ooit was ik behoorlijk sceptisch over affirmaties en dacht: ‘Ja, vast.’ Toen ik een zwarte periode in mijn leven zat en werd meegezogen in een neerwaartse spiraal van onbegrip, angst en onzekerheid. Vond ik mijn kracht in het schrijven en denken van positieve affirmaties. Ik dacht, baad het niet, schaad het niet. En schreef ik hele notitieboeken vol. Bladzijde vol met dezelfde regel. Verbaasd was ik dan ook dat mensen mij anders benaderden, ik voelde me sterker en durfde keuzes te maken. Nu zijn positieve affirmaties onderdeel van mijn dag.

Mijn favoriete affirmaties zijn:

Ik voel me sexy en vol zelfvertrouwen.

Mijn leven is gevuld met geluk en liefde.

De wereld zit vol kansen en overvloed.

Certified Oola Life Coach.

Ik ben als gecertificeerd Oola Life Coach er om je door het Life programma te leiden en je verantwoordelijk te houden voor het ondernemen van de acties die je naar je doelen zullen brengen. Samen gaan we onder ogen zien wat niet werkt voor jou en maken we een werkbaar plan om je stress te verminderen, balans in het leven te creëren, meer plezier te hebben en belangrijke levensdoelen na te streven die belangrijk voor je zijn.

Wil jij meer balans in een wereld die uit balans is? Dan ben ik de juiste persoon die je helpt Back on Track te komen. Stuur me een bericht of boek HIER je kennismakingsgesprek in.

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Positieve Affirmaties
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?