challenge in je kracht staan

DAG 3

Waar Ben je Nu?

Waar je bent, zegt niets over wie je bent! Dit is een doordenker. Wat voel je als je dit leest? Laat het me weten in een reactie via mail of in de facebook groep waar vrouwen hardop durven te dromen Vandaag kijk je naar de 7 spaken van het Oola Wiel. Aan de hand van dit wiel kan je zien waar je nu bent. Hoe het met jouw balans gesteld is. Niets meer en niets minder. Beloof me 1 ding. Ben eerlijk tegenover jezelf. Geef iedere Oola F (zie video voor meer uitleg over hoe je dat doet) een cijfer.

Olie Advies

Je weet inmiddels wat je moet doen met de het derde zakje dat je van mij ontvangen hebt als je het geursetje hebt aangevraagd. Uiteraard is deze challenge ook te volgen zonder essentiële oliën, echter ik heb gemerkt dat de oliën net iets extra’s geven. Meer rust brengen en inzicht geven. Het zijn geen wonder oliën, maar er kunnen wonderlijke dingen gebeuren. Bemerk je zelf de werking van de oliën of wil je meer informatie hierover, neem dan contact met me op via de mail.

De olie die we vandaag gebruiken is Present Time.

Opdracht.

Kijk de video en geef iedere Oola F een (rapport)cijfer. Neem daarna de cijfers over op het OolaWheel. Dat wiel kan je HIER downloaden. Hoe rolt jouw wiel? Deel een foto in de facebook groep. 

Uitleg Video

7 daagse challenge
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?