challenge in je kracht staan

DAG 5

Actie!

Als het goed is heb je nu je droom helder, je weet ook de waarom erachter. Dan is het nu tijd om stappen te gaan zetten. Door je dag te verdelen in Skittles & Oranges. Als je weet wat je Skittles & Oranges zijn, dan wordt het leuk!! Want dan weet jij precies wat je kan doen om je doelen en dus je droom waar te maken. En dat terwijl je in balans bent, omdat je de touwtjes in handen hebt. Jij staat aan het stuur. Own IT!

Olie Advies

Als je van de geur van Skittles houdt dan heb je pech. Hahahaha, hiervan is geen olie op de markt. Gelukkig hebben we wel de Orange in het assortiment. Orange is een zonnetje in een flesje. Zorgt voor vrolijkheid, ongeacht hoe druk je dag is. Ruik aan het wattenschijfje, maar ben voorzichtig op de huid. Orange is gevoelig voor zonlicht en kan irritatie op de huid veroorzaken.

De olie die ik vandaag gebruik is Orange.

Opdracht.

Verdeel je dag in Skittles & Oranges, waarbij je minimaal 3 actiestappen onderneemt richting een doel. Dat hoeven niet alle drie stappen richting 1 doel te zijn. Maar bijvoorbeeld, vandaag wandel ik een half uur (OolaFitness). Neem ik 30 minuten de tijd voor een meditatie (OolaFaith) en bel ik mijn vriendin op die ik al lange tijd niet gesproken heb (OolaFriends).

Laat me weten welke 3 stappen (oranges) jij vandaag hebt gedaan. 

 

Uitleg Video

7 daagse challenge
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?