challenge in je kracht staan

DAG 6

Ready Set Go

Weet je nog dag 2 van de challenge? Die ging over dankbaarheid een versneller die je verder helpt. In plaats van een versnellers zijn er ook Blokkers. Die emoties en gevoelens die je tegenwerken op weg naar helderheid en balans. Angst is hier een goed voorbeeld van. Angst kan je onzeker maken, waardoor je niet die stappen zet die je hoort te zetten. Vandaag leer je hoe je hiermee om kan gaan.

De opdracht van vandaag gaat je helpen door deze ongemakkelijke momenten heen te komen. Kijk de video voor hoe jij de Ready Set Go methode kan toepassen.

Note: het gaat hier niet om een angststoornis en paniekaanvallen. In deze gevallen dien je contact op te nemen met een specialist.

Olie Advies

Onzekerheid, wie herkent het niet. Dat gevoel dat je lam kan leggen. Klotsende oksels, knikkende kniëen. Niet uit je woorden kunnen komen of een laag zelfbeeld over jezelf. Wat als er een olie is die letterlijk je rug recht? Ruik maar eens aan de olie in zakje nummer 6. Ga staan en recht je rug, schouders naar achter en kin omhoog. Dit is een trotse houding die je zekerder maakt. Ik weet zeker dat jij dan makkelijker je 20 seconden van moed pakt.

De olie die ik vandaag gebruik is Valor.

Opdracht.

Neem een situatie in gedachte waarbij je angst voelde. Waardoor je niet deed wat je eigenlijk graag zou willen doen. De angst hield je tegen. Omschrijf die situatie eens voor jezelf, dit is je READY. Klaar om te bedenken hoe die situatie eruit zou zien als je die angst niet zou voelen? Dit is SET. Je hebt maar 20 seconden van moed nodig om hierdoor heen te breken en te doen waarvoor je bang was. De eerste keren zal de angst nog steeds terugkeren in deze situatie. Maar na 20 keer erdoorheen gebroken te zijn, zal je merken dat de 21e keer als vanzelf gaat. En je je angst voorgoed achter je hebt gelaten. 

Uitleg Video

7 daagse challenge
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?