challenge in je kracht staan

DAG 7

En Nu?

Vandaag is de laatste dag van de Challenge en ik hoop oprecht dat je geïnspireerd bent geworden en dat je nu al beter in je eigen kracht staat. Dat je de eerste stappen hebt gezet naar een leven dat je verdiend. Dat onzekerheid en je machteloos voelen tot het verleden behoort. In deze challenge heb ik een aantal modules uit mijn e-cursus ‘meer balans in een wereld uit balans’ gedeeld en in vogelvlucht met je doorgenomen. En heb je ervaren wat je aan mij hebt. Misschien vind ik dat nog wel het belangrijkste. 

Samen kan je meer bereiken dan alleen. Iemand die je verantwoordelijk houdt voor je doelen en stappen die je zet om dichter bij je dromen te komen. Die een cheerleader is die langs jouw weg staat om je aan te moedigen. Met je mee juicht, huilt en oprecht blij is voor jouw successen. Hoe klein of groot die ook mogen zijn. 

Mijn advies is dan ook om iemand te zoeken die voor jou die cheerleader is. Misschien ben ik dat wel? Het zou voor mij een voorrecht zijn. 

Olie Advies

Tijdens deze week zal het ongetwijfeld wel gelukt zijn om de motivatie hoog te houden. Aangezien je iedere dag door mij ‘gestoord’ werd en aangezet werd tot actie. Maar ik weet ook dat als je alleen verder gaat, de motivatie soms ver te zoeken is. De olie in zakje nummer 7 is een trap onder je kont! En zorgt ervoor dat je de motivatie behouden blijft. 

De olie die ik vandaag gebruik is Motivation.

Opdracht.

Bekijk de video waarin ik je nogmaals meeneem door mijn hele online cursus ‘meer balans in een wereld uit balans’ Aan het eind van de video vertel ik hoe je je kan aanmelden voor de cursus. Mocht je al meer willen weten over de uitgebreide online cursus klik HIER

Plan een afspraak in voor de 1 op 1 in mijn online agenda. In een uur tijd, mag jij je verhaal doen en help ik je verder op weg. 

Ik zou het geweldig vinden als je na afloop, mij een review toestuurt over hoe jij de challenge hebt gevonden.

Uitleg Video

Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?