challenge in je kracht staan

Ik ben zo trots op jou! Dat je samen met mij deze challenge aangaat.

Op deze pagina staat per dag uitleg, opdracht en video’s die horen bij de dag waar je inzit. In principe is het een challenge van 7 dagen en ik daag je uit om deze ook in 7 dagen af te ronden.

Echter ik kan me voorstellen dat het leven er soms tussen door komt. Dan kan je altijd terug komen om de draad weer op te pakken.

Iedere dag heeft een soortgelijke opbouw. Korte uitleg. Olie advies. Video met uitgebreide uitleg. Opdracht. En wat verder nog van toepassing is.

Als je facebook hebt en een vrouw bent kan je de challenge ook volgen in een speciale besloten groep waar vrouwen hardop durven te dromen.

De stoere mannen die de challenge volgen kunnen hun vragen en doorbraak momenten kwijt via Whatsapp. 

DAG 1

Year of Review

Vandaag kijken we terug op wat is geweest. Niet te ver terug, of te lang. Zie het als de achteruitkijk spiegel in de auto. Een kleine spiegel om even kort en krachtig achteruit te kijken. Kijk je er te lang in, dan zal je van de weg af raken. Zo is het ook in het echte leven. Blijf je in het verleden hangen en zeul je al het leed mee van het verleden, dan zal het moeilijk worden om een nieuwe weg in te slaan.

Olie Advies

Als je de geurmonsters in huis hebt, pak je nu het eerste zakje erbij. Pak het wattenschijfje uit het zakje en ruik eraan en/of wrijf het langs de polsen. Gebruik het zeker tijdens het invullen van de opdracht. Het helpt je met loslaten van het verleden. Laat het gebeuren. Mocht er een reactie komen die je overrompelt. Weet dan dat ik in de buurt ben. Je kan me een berichtje sturen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

De olie die ik vandaag gebruik is Release.

Opdracht.

Download HIER de pdf om in te vullen. Dit helpt je om een streep te zetten onder een bepaalde periode en om van daaruit verder te gaan.

Uitleg Video’s

 Hieronder vind je de video’s die gemaakt zijn voor vandaag. Uitleg en inspiratie.

Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?