Stabiele financiën in 2022

Hoop jij dat je financiën in 2022 er beter voorstaan dan nu?

Dan zal ik toch die bubbel laten knappen. Hopen dat het beter zal gaan met je financiën alleen is niet voldoende. Je zal de brute ernst onder ogen moeten komen. Hoe sta je er echt voor? 

Heb jij een goed overzicht of werk je al met een budget? Dan heb je de eerste slag al gewonnen. 

Lees ook: 3x Finance

De waarde van een budget.

In 2005 heb ik iemand gesproken en willen helpen die in geldnood verkeerde. Begrijp me niet verkeerd, ik heb hem geen geld gegeven. Dat had ik immers zelf niet eens. Ik ben het gesprek met hem aangegaan en we hebben samen geïnventariseerd waar het mis gaat. 

Bleek dat hij nooit brieven (lees rekeningen) open maakte. Gevalletje struisvogelpolitiek. Wat ik niet zie is er niet. Hij had geen flauw benul van wat er aan gezamenlijk inkomen binnen kwam en nog belangrijker wat er allemaal uitging. 

Bleek dat er voldoende inkomsten waren. Doordat hij niet wist welke kosten hij maakte en wat de vaste lasten waren, was hij compleet het overzicht kwijt. 

Green Gap. 

Een budget zou een goede start zijn geweest. Een overzicht creëren waarin je overzichtelijk hebt wat er die maand binnen komt en er uit gaat. Je gaat afwegen wat echt belangrijk is. Want je wilt immers niet in het rood komen te staan, sterker nog. Je wilt dat je aan het einde van de maand een ‘green gap’ overhoudt. Dan wordt het echt leuk. Met het geld dat je over houdt kan je schulden afbetalen, sparen voor later en een klein gedeelte besteden aan plezier!

Lees ook: Geldstress.

Het hebben van een budget is onderdeel van een groter geheel.

Life Planner.

Een planning zorgt voor mij dat ik een richting heb waarin ik ga. Dat ik een back up heb waarop ik terug kan vallen als ik het even niet meer weet. Waardoor ik geen kostbare tijd verlies en meer in balans ben dan ooit. Mede dankzij de ontdekking die ik in 2017 deed. Oola.

Lees ook: 2022 is just around the corner.

Wat is Oola?

Meer dan 20 jaar geleden, twee holistische artsen – Dr. Dave Braun en Dr. Troy Amdahl – identificeerden 7 belangrijke levensgebieden: fitness, finance, family, field, faith, friends en fun. . . Waar vrijwel alles in het leven gebeurt, en waar het allemaal uit balans kan raken.

Ze creëerden een formule voor het vinden van balans op elk van deze gebieden en noemden de formule Oola om mensen te helpen nieuwe gewoonten aan te nemen, nieuwe manieren van leven te oefenen en die dagelijkse acties te ondernemen die essentieel zijn om het leven in balans te brengen.

Tegenwoordig zijn “The Oola Guys” internationale bestsellerauteurs, influencers op sociale media, experts op het gebied van persoonlijke groei en oprichters van Oola Coaching met succesvolle klanten over de hele wereld.

Lees ook: Hoe zorg je voor meer structuur?

Nog 3 maanden te gaan.

Voordat de gekte losbarst rond de feestdagen en voordat je het weet sta je met een glas champagne te proosten op het nieuwe jaar. Met in het achterhoofd dat je meer hebt uitgeven dan je lief is. Is het dan niet handiger als je NU alvast met de voorbereidingen begint.

En dan heb ik het niet over de voorbereidingen van Sinterklaas en Kerst. Al kan dat natuurlijk wel. Een slimme meid is immers op de toekomst voorbereid. 😉 Maar dan heb ik het over wat je wil in 2022. Heb je daar als eens over nagedacht?

Word 2022 weer een jaar zoals zovelen of ga je 2022 heel anders aanpakken. Zie je 2022 als een nieuwe start, maar weet je niet hoe je kan beginnen. Dan heb ik voor jou een GRATIS Life Planner waarmee jij op een gemakkelijke manier 2022 en zelfs je leven opnieuw kan vormgeven.

Nu is het Jouw Beurt.

Download de GRATIS Life Planner en start vandaag nog met het vormgeven van 2022. En zorg dat het je mooiste jaar ooit wordt.

 

Klik op onderstaande afbeelding.

Gratis Life Planner

Certified Oola Life Coach.

Ik ben als gecertificeerd Oola Life Coach er om je door het programma te leiden en je verantwoordelijk te houden voor het ondernemen van de acties die je naar je doelen zullen brengen. Samen gaan we onder ogen zien wat niet werkt voor jou en maken we een werkbaar plan om je stress te verminderen, balans in het leven te creëren, meer plezier te hebben en belangrijke levensdoelen na te streven die belangrijk voor je zijn.

Wil jij meer balans in een wereld die uit balans is? Dan ben ik de juiste persoon die je helpt Back on Track te komen. Stuur me een bericht of boek HIER je kennismakingsgesprek in.

Hi PowerWoman,

Ik begeleid vrouwen na een life event, van niet weten hoe nu verder, weer Back on Track! Zodat ze weer vol zelfvertrouwen hun mooiste leven kunnen leiden.

Ik ben de cheerleader langs de kant van de weg, die juicht bij behaalde doelen en je ondersteunt als het moeilijk wordt. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik welke weg je aflegt en wijs je de goede kant op dmv een praktisch en doelgericht programma. Waarbij ik essentiële olie gebruik om het proces te ondersteunen.

 

Ben dankbaar, heb vertrouwen. Leef je Oola Leven.

Astrid 

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Stabiele financiën in 2022
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?