“Ons eigen geluk hangt af van de glimlach van de anderen.”

 – Albert Einstein –

Albert Einstein was een slimme man met een slechte kapper die de relativiteitstheorie heeft ontwikkeld. Een natuurkundig genie met blijkbaar toch een goed inzicht in vrouwen.

Geluk zit vaak in de kleine dingen in het leven in de glimlach van andere mensen. De keerzijde is echter ongelukkig zijn. Ook daar kan ik over meepraten. Vaak schuiven we dan de schuld op anderen. Doordat er iets gebeurt is het geluk ineens weg. Niets is minder waar. Je geluk is er nog steeds je ziet alleen de glimlach van de ander niet meer.

Als ik de glimlach van anderen niet meer zie en zelf moeite heb om een glimlach op mijn gezicht te toveren raadpleeg ik mijn iTOVi scan. Een handig apparaatje dat vaak beter weet wat ik voel dan dat ik me realiseer. De scanner laat zien waardoor geluk is weggevloeid. Het fijne ervan is dat die scan ook verteld hoe ik de glimlach van anderen weer kan zien.

Abracadabra?

Nee, magisch is het wel. Je lichaam verandert continu we zijn immers een bron van energie. De geluksmeter vangt signalen op uit de huid en weet hoe de vlag erbij hangt. Bio impedantie noemen ze dat (kon Albert Einstein wel hebben uitgevonden). Die veranderingen worden omgezet naar essentiële oliën die je weer in balans brengen.

Hoe staat het met jouw geluk?

Wil jij je geluk “beproeven” met de geluksmeter?

Een scan met de geluksmeter kost €45,00. Dit is inclusief uitgebreide uitleg, een stappenplan voor je weg naar geluk en een klein presentje.

Bel me voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

06 – 1295 1050

Z

Puzzelstukjes vallen op de plaats.

“Bizar wat dit kleine apparaatje allemaal oppikt.”

Z

Gericht werken aan gezondheid

“Nu weet ik welke essentiële oliën ik kan gebruiken om mijn lichaam te ondersteunen.”

Z

Boh!

“Het werkt echt.”

Mevrouw Astrid

Hermanstraat 43

6433 DD Hoensbroek

06 - 1295 1050

astrid@mevrouwastrid.nl

KVK nummer: 72799927

BTW nummer:  NL001814165B16

Verwerkingsovereenkomst

Leveringsvoorwaarden

Disclaimer

GezINspiratie

Mevrouw Astrid is tot stand gekomen door de samenwerking met 2 fabeltastische vrouwen.

Nicole Pol van www.fairytalebranding.nl

Sirella Dieteren van www.lasirel.nl

Bruynzeel Keukens wil ik bedanken voor hun gastvrijheid en het openstellen van hun showroom voor het maken van de foto's.