Een verhaal over Essentiële olie

Een verhaal over Essentiële Olie.

Alles begint met een verhaal.

Zo begint ook dit persoonlijke verhaal over essentiële oliën.

Mijn man kijkt me verward aan als hij me hoort praten op de studeerkamer, gebogen over mijn olie kabinet. Hij vraagt tegen wie ik praat en of ik in een meeting zit.

Stralend kijk ik naar hem op….. Nee, hoor ik luister naar het verhaal dat de oliën mij vertellen.  Iedere essentiële olie heeft zijn eigen verhaal Hij komt niet meer bij van het lachen. Eigenlijk moet ik ook wel een beetje lachen en voel ik me betrapt.

Essentiële olie en nuchterheid.

Ik, die altijd zegt dat ik met twee voeten op de grond staat. Met Hollandse nuchterheid naar de wereld kijk en er vaak het mijne van denk. Je kent het wel. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg, type. Praat met essentiële oliën…….. In deze blog geef ik een kijkje in mijn persoonlijke wereld. Iets waar ik normaal niet mee te koop loop.

Sommige mensen kunnen de kracht van de olie door het flesje heen voelen. Ik (her)ken het verhaal van de essentiële olie.

Ik gebruik de Essentiële oliën van Young Living, vanwege de therapeutische kwaliteit. Wil je starten met deze bijzondere oliën, onder begeleiding van mij? Klik dan HIER!

Een verhaal over Essentiële Olie

Levenskracht van een plant.

Essentiële olie is de levenskracht van een plant. Die door destillatie uit een plant gewonnen wordt. Het is bewezen dat een pepermunt plant in India een ander geurprofiel heeft dan een pepermunt plant in Amerika. De grond, het aantal zonuren, regen, wind zijn allemaal van invloed op de essentiële olie.

Of neem de Zwarte Sparren in Brits Columbia, Canada. Bossen vol stoere bomen zijn daar te vinden. Terwijl de seizoenen over de bomen heen gaan, verandert de levenskracht van de boom. Het hele jaar door schuilen beesten in en onder de bomen, maar vooral in de winter. Aangezien het bar koud is in het noorden van Brits Columbia. De essentiële olie die dan gedestilleerd wordt is van meer waarde en bruikbaarheid dan de olie in de zomer. Er is uit laboratorium onderzoek gebleken dat de olie gewonnen in de periode van het noorderlicht, zelfs een ander profiel laat zien dan in de winter of zomer.

Als voormalig analist vind ik dit principe reuze interessant, en kan wellicht verklaren waarom ik de verhalen van de oliën probeer te achterhalen. Weet je nog over de Hollandse Nuchterheid gesproken

Lees ook: 5 Tips om met Essentiële Oliën de feestdagen door te komen.

Een verhaal over Essentiële Olie.

Het begint met jouw verhaal.

Zo heeft iedere olie zijn eigen verhaal. Maar wat doe ik met die verhalen? Heel veel verhalen hebben raakvlakken met elkaar. Ook wij hebben onze verhalen. Verhalen hebben mensen al eeuwenlang beïnvloed. Verhalen maken onderdeel uit van geschiedenis en herinneringen. Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Jij ook.

Lees ook: De kracht van Essentiële Olie.

Soms dragen we verhalen met ons mee, die niet meer van ons zijn. Deze verhalen kunnen ons eigen leven uit balans brengen. Kijk naar de generatie (groot)ouders die de tweede wereld oorlog hebben meegemaakt. Traumatische verhalen die niet verteld worden, hangen als een donkere herinnering in de lucht. En worden generatie op generatie (on)zichtbaar doorgegeven. Het wordt ongemerkt een verhaal in je eigen leven, een patroon dat je misschien niet herkent. Een emotie die naar boven komt.

Een verhaal over Essentiële Olie.

Twee verhalen komen samen.

Nu vraag je je misschien af, wat hebben beide verhalen nu met elkaar te maken. Het verhaal van de olie en jouw eigen verhaal. Meer dan dat je denkt. Jouw verhaal is geschreven door jouw ervaringen, indrukken en herinneringen. En soms kom je op een punt dat je jouw verhaal wilt herschrijven, verbeteren of aan een nieuw hoofdstuk wil beginnen. Dan kunnen essentiële oliën het proces vergemakkelijken. Verhalen die niet meer bij jou passen om te vertellen of door te geven, los te laten. Zodat jij in je eigen kracht kan komen te staan.

De magie van mevrouw Astrid.

Hoe ik weet welke olie bij jouw verhaal past? Dan denk ik gewoon aan het verhaal en aan het verhaal van de essentiële olie. Mijn analytisch denken probeert iedere keer nog tussenbeide te komen, maar inmiddels weet ik dat als mijn vingers over het toetsenbord glijden om de woorden te vinden, het verhaal als vanzelf vorm krijgt.

Het is dan wat het is. Alles begint met een verhaal. Wat is jouw verhaal?

kennismaking gesprek

Boek gratis een Kennismaking gesprek!

In mijn online agenda kan je een gesprek met mij inplannen. Helemaal gratis en volledig vrijblijvend. Ik ben nieuwsgierig naar jou en jouw verhaal, en zal hier altijd respectvol mee omgaan.

Alles begint met verbinding en een verhaal.

Hi PowerWoman,

Ik begeleid vrouwen na een life event, van niet weten hoe nu verder, weer Back on Track! Zodat ze weer vanuit eigen kracht hun mooiste leven kunnen leiden.

Ik ben de cheerleader langs de kant van de weg, die juicht bij behaalde doelen en je ondersteunt als het moeilijk wordt. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik welke weg je aflegt en wijs je de goede kant op d.m.v. een praktisch en doelgericht programma. Waarbij ik essentiële olie gebruik om het proces te ondersteunen.

 

Ben dankbaar, heb vertrouwen. Leef je Oola Leven.

Astrid

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Een verhaal over Essentiële Olie
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?