vragen lifecoaching

4 Veel gestelde vragen over life coaching.

Er zit veel verschil tussen de diverse life coaches en hun programma’s. Kies verstandig en kies een coach waar je een klik mee voelt. De coach loopt toch een heel stuk langs de lijn met je mee. Als dat goed voelt, dan werkt het programma vele malen beter dan wanneer je samenwerkt met iemand die eigenlijk niet jouw bloedgroep heeft. Alle coaches en programma’s hebben het beste met je voor. Ik ook. Dus hieronder een aantal veel gestelde vragen gericht aan mij en mijn programma.

4 veel gestelde vragen over life coaching.

Waarom begeleid je alleen vrouwen?

Ik heb bewust gekozen voor vrouwen, aangezien wij vrouwen ons heel vaak wegcijferen. Als we kleding gaan kopen voor ons zelf, dan komen we 8 van de 10 keer thuis met zakken vol voor manlief en kinderen en niets voor ons zelf. Of ben ik de enige?

We nemen taken op ons en vullen zo onze agenda zonder tijd in te plannen voor jezelf. Wat vaak resulteert in een gevoel van ‘Is dit het nu?’ Dat gaat lange tijd goed. Totdat er iets gebeurd waardoor alles als een kaartenhuis in elkaar stort. Dan weten we niet meer waar we moeten beginnen om de zooi op te ruimen en weer opnieuw te beginnen. Herkenbaar?

Ik weet als geen ander hoe het voelt, hoe het is om je leven (bijna) van het begin af aan weer te moeten gaan vormgeven. Als je dan al een tweede kans krijgt, zorg er dan voor dat je die ten volle benut.

De vrouwen die hiermee worstelen, zijn onzeker en voelen zich machteloos over hun toekomst. Ze zijn de grip kwijt omdat ze uit balans zijn. Deze vrouwen help ik weer terug in hun kracht.

4 veel gestelde vragen over life coaching

Zo’n online cursus is toch hartstikke onpersoonlijk, hoe kan je dan toch op een persoonlijke manier coachen en een band opbouwen?

Kijk, hier verschil ik van de meeste online cursussen. Ik heb de ideale mix gevonden! Van lekker op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt werken aan je dromen en flink wat stappen zetten om de balans weer terug te vinden. Tot ‘persoonlijk contact’ wanneer dat nodig is. Sowieso in een eerste gesprek omdat ik jou wil leren kennen, zodat ik de valkuilen al kan zien aankomen, voordat jij ze zelf in de gaten hebt. Waardoor ik dus heel gericht extra coachmomenten kan geven in een facebook groep. Aangezien jij waarschijnlijk niet de enige bent die in dezelfde valkuil loopt. Dus als ik jou help, help ik ook direct anderen door live video’s en team sessies in te plannen.

Denk aan Q&A momenten, waarin jij je vragen kunt stellen. Waar ik dieper op de zaken in kan gaan. Dit kan uiteraard volledig anoniem gebeuren.

En heb je de hele e-cursus doorlopen, dan is er nog een persoonlijk gesprek om de zaken af te ronden. Om te kijken waar nog aandacht nodig is. Om je successen tot dan toe te vieren. Want ik weet zeker dat die er zullen zijn!

Maar heb jij liever 1 op 1 gesprekken tussen de lessen door, dan kan dat ook. Daarvoor verwijs ik je naar mijn Back on Track programma

4 veel gestelde vragen over life coaching.

Hoe lang duurt de e-cursus in totaal en kan ik op je blijven terugvallen?

De e-cursus is opgebouwd uit 4 modules met in totaal 11 lessen. Te volgen op je eigen tempo, maar om ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk ermee aan de slag gaat en niet alles in 1x afraffelt worden de lessen via e-mail wekelijks verstuurd. Waardoor je in ongeveer 2 tot 3 maanden het programma kan hebben doorlopen. Daarna blijft de facebookgroep nog 1 jaar voor je open. De lessen zijn van jou en dat is het mooie van het hele programma. Je kan het op ieder moment weer oppakken. Bijvoorbeeld ieder jaar om nieuwe doelen te stellen. Want geloof me, eenmaal de smaak te pakken, dan is dat Ooh La la gevoel knap verslavend. En wil je meer. Ieder jaar, maand, of dag dat je bewust bent van je mogelijkheden, zal je groeien en zekerder worden. Waardoor zaken die voorheen buiten je bereik waren ineens mogelijk zijn.

Vroeger was er de slogan. Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid. Tegenwoordig zie ik steeds meer vrouwen die eigenlijk niet meer zo goed weten wat hun toekomst in petto heeft voor ze. Ze zijn uit het lood geslagen door een gebeurtenis of gewoon onzeker geworden in de wereld die uit balans is.

Hoe fijn is het dan als je terug kan vallen op een programma dat zo ontwikkelt is dat je stapsgewijs inzicht krijgt en kan werken naar een balans in een wereld uit balans?

Lees hier verder over de e-cursus.

4 Veel gestelde vragen over life coaching.

Wat betekent jouw tattoo en Live Oola?

Het grote hartje is de liefde die ik in me heb, die ik voel voor het leven en mijn dierbare om me heen. Het kleine hartje is de aandacht en liefde die ik heb te vergeven. En Live Oola is een reminder om iedere dag het mooiste ervan te maken.

Oola is afkomstig van Ooh La La. Dat gevoel dat je hebt als alles klopt. Dat je bruist van energie en de wereld aan kan. Mocht je dat gevoel niet hebben en bruis je bij lange na niet van de energie, dan kan het programma van Oola je in een aantal stappen richting dat gevoel brengen.

Lees hier meer over Oola.

Het geeft je de regie in handen over je leven en de keuzes die je daarin maakt. Aan de ene kant heel praktisch en aan de andere kant zorgt dat een heleboel puzzelstukjes als vanzelf op de plaats vallen. Gewoon omdat je steeds zekerder wordt en je steeds meer van die Ooh La La momentjes wil beleven.

vragen over life coaching

Veel te geven.

Zoals de betekenis van de tattoo al laaat zien heb ik veel te geven. Omdat ik jou ook die Oola momentjes gun. Ze komen echter niet van alleen, je zal er wel iets voor moeten doen. Maar wat is leuker om stil te zitten, voor je uit te staren en je toekomst voor je te zien? 

Dat dacht ik al….. Heerlijk die momentjes. Ongegeneerd dromen, fantaseren over wat als. Zonder stil te staan bij het HOE verhaal. Maar die dromen die willen we wel vangen, omdat die het startpunt zijn van waar je vertrekt. Het wordt uiteindelijk je einddoel om daar zo dicht mogelijk bij te komen. En zal ik je al iets verklappen. Vaak wordt het veel mooier dan dat je ooit hebt durven dromen. 

Hieronder kan je gratis de Oola Life Planner aanvragen. Jouw startpunt van onzeker en machteloos, naar Ooh La La ik kan de wereld aan. 

Gratis Life Planner

Gratis Dromen Planner.

In de weggever die ik graag met je wil delen, laat ik zien dat je je leven overzichtelijker kan maken, door te kijken naar 7 belangrijke gebieden. Dan is het makkelijker om een nieuw begin te maken. Klik op de button hieronder om de weggever in je mailbox te ontvangen. 

Wil je meer waardevolle tips krijgen? Like en volg me dan op Social Media.

Een eerste stap die je kan nemen om weer in je kracht te staan is de planner aan te vragen en je aan te melden bij de facebook groep voor vrouwen die hardop dromen. En die eerste dromen gaan opschrijven.

Een droom is pas groot genoeg als je hem met samengeknepen billen opschrijft en het zweet je uitbreekt.

Deel jouw dromen in de facebook groep.

Vragen over life coaching
Open chat
1
Kom eenvoudig in contact!
Scan the code
Hi 👋,
Leuk dat je contact zoekt.
Waar kan ik je mee helpen?