06 1295 1050
astrid@mevrouwastrid.nl

Wie Ben Je nog Zonder Baan?

Je zit zonder baan en ziet door de bomen (van het Honderd Bunder) bos niet meer. De balans ben je kwijt. Hoe krijg je je leven weer op de rit.

Lees in deze blog hoe jouw kinderdromen je toekomstige dromen vorm kunnen geven.

The things that make me different,

are the things that make me.”

Knorretje uit Winnie de Poeh

Als kind leefde ik graag in een fantasie wereld. Zo was ik op een mooie zomerdag, de dochter van de campingbaas en wees ik ‘iedereen’ heel hartelijk naar een plek in onze tuin. Zorgde ik voor de administratie en het entertainment.

Op een regenachtige woensdagmiddag was ik als apothekersassistente aan de gang met kleine papiertjes en snoepjes om alle recepten van die middag te kunnen leveren.

En het mooiste van alles is dat mijn moeder mij altijd mijn gang liet gaan. Wat zal ze vaak gelachen hebben om me als ze me weer in de weer zag en hele gesprekken voerde met de klanten.

Later als je groter bent komt daar een verandering in, dan menen andere mensen om je heen voor jou te beslissen wat goed is voor je. Je een richting op te duwen, die mijlenver van jouw wereld af ligt af kan liggen. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, zolang je jezelf er goed bij voelt en er geen vuiltje aan de lucht is.

Maar als er iets in je leven gebeurd waardoor je terug moet naar jouw basis, dan zijn velen van ons die basis kwijt. Bijvoorbeeld je baan kwijt raken waar je 15 jaar je ziel en zaligheid in hebt gelegd. Een baan die je volwassen leven gevormd heeft, wat is er dan nog over gebleven van jou?

Door het boek “Oola for women” ben ik erachter gekomen dat je je eigen leven weer opnieuw vorm kunt geven.

De dingen die je anders maken,

zijn de dingen die jou, jou maken.

Wie ben jij? Herken je jezelf nog als je thuis achter de laptop zit en op zoek bent naar dezelfde baan die je bent kwijt geraakt. Durf je in de spiegel te kijken, naar het kind dat je vroeger was voordat iedereen iets van je vond. Aangevuld met de levenservaring die je hebt vergaard, kun jij nu je leven weer in balans krijgen.

Ik leer je graag kennen. Via deze link kun je een gratis 30 minuten gesprek inplannen in mijn agenda.

Dan spreek ik je snel.

Als Mevrouw Astrid help ik vrouwen die door een life event niet meer weten hoe ze opnieuw vorm kunnen geven aan hun leven, zichzelf weer terug te vinden. Met een praktisch maar doeltreffend programma, ondersteunt door essentiële oliën help ik je weer back on track.

Wil je meer weten over Oola?

lees dan mijn blog: 3 stappen naar een leven vol Oola.

P.S. Heb je iets aan deze tips?

Pin de afbeelding hieronder dan op je Pinterestbord. Zo kun je de tips altijd terugvinden!

Wie ben je zonder baan?